17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова добър треньор съм че научих момчета да плуват на празен басейн безплатно!

Ге тези момченца затова и рядко доживяват до 40 годишна възраст. Давайте им анаболчета и стероидчета, хем ги правите импотентни, защото тялото спира да произвежда тестостерон, хем ги обричате на ранна смърт.

В чуждбина ако стане такъв скандал а там стават и по големи целия народ се обединява за да го замаже, в България дори и да си невинен, тъпия ни манталитет само рови, рови да докажа колко сме смотани като държава и като какво ли не и така с едно хапче пуснато от турските служби Бългаската плувкиня станала турска гражднака ще вкарат Турски плувци на по предни позции от нас , а тя даже няма и да знае как са е ползавли може и тя самата да го е пуснала

българката предателка която се състезава за Турция първа се обади уж да ги защити, мирише много на организарано събитие от конкуренти и по деморализация на българските спортисти да им се внуашва че в чужди федерации е по добре за да ги откраднат, ако не ги открданат поне да ги демотивират да се състезават за България.

Тренирам каквото мога ям пия крадя по малко и лъжа по много водата е в кръвта ми

Който иска да плува в дълбоки води да заповяда аз плувам само на плиткото за 1ооооооо годишно дребна риба съм!

Аз работя безплатно само за 1ооо ооо годишно какво искате от мен за наркотици пари няма но за витамини и минерали има и за чашки също?

Нашите зобят , а такива като Серина се лекуват мухахахаххаах

цирк след цирк в тая държава

Изключително смислен довод, няма щи! Ако хората следваха тази логика:"То винаги си е било така...",може би още щяхме да ловуваме мамути с камъни и пръчки.

Всички зобат. Само че американците се тъпчат с най-новите препарати, които още не са забранени и след някоя и друга година като ги забранят, те минават на по-новите. А в България както баба си знае, така си пее.

Руснаците щото не се тъпчат, затова ги изгониха от Олимпиадата 2 пъти подред или им забраниха да са с национални символи и излизат на Катюша, или Ну Пагади като химн...

На американците ако си забравил им изчезнаха пробите преди време.Те само рупат марулки нали хаха Аман от наивни хейтъри.

Епа как може шефа на федерацията да е виновен за нещо, това просто няма как да стане. Той не е там да носи отговорност, а да лапа и да раздава на когото трябва...

казаха ти от колко време не са хващали никой

"Методиката" ви я знам от личен опит ! Зоб наред ,за да има резултати и да лапате пари и после на който дойде време да му подсигурите договор и заплата или не е от "наште " му викате допинг контрол !! Ако Катя Аврамова и Нина не бяха избягали навреме от територията на мафията и с тях щеше да стане същото !

Дали ще се открие виновния или не няма значение. В такива случай моралът изисква най-главния да си подаде оставка!

И какво ще се промени,като я подаде оставката ?Навремето Батето по въпроса за допинга каза,че когато отборите на ГДР са били на Белмекен,българските им колеги са събирали опаковките от хачетата,които са изхвърляли.

главният няма защо да си подава оставката. Особено от тези съвременните - без капка срам, без чувство за отговорност, без лично и национално самодостоинство

Чекай сега , кво тва мурал !?

Вместо по 36 хапчета на тренировка и увреден черен дроб,да измислят едни невидими плавници.

г-н кралев, какво се криеш като мишка? Дай изявление и обективна позиция! Иначе излизаш като паун, за да връчиш награди за момичетата по художествена гимнастика!?!?! Ти наистина си ...... Тюфлек, варненски миндил!

Баце, г-н Кралев: КАКВО ИЗОБЩО РАЗБИРА ОТ КОЙ СПОРТ И КАК???

Всичко е корупция в страната на Тиквата. До най-малкия детаил.

мацо ма, ти помнишли какво се случи с щангистите ни? е , тогава държавата не беше на тиквата, а на комунделските идиоти!

Че то нищо не се е променило тогава. И що рипааме?!

Това не е оправдание за дадено действие. Ти нали за това си там, да кажеш как да се прави и да поемеш отговорност. Не да се извиняваш с годините, минали в безхаберие.

Всички зобат,само българите ги хващат.Тъкмо затихнаха случаите в щангите и изгърмяха плувците. Само Кобрата не зоби,той се зъби:))

Arcadium

Методиката е такава, защото досега не са ги хващали.

Тия спортисчета са объркали спорта за здраве с професионалния спорт.При втория има медали,пари и слава,но не и здраве.

В професионалния спорт всички зобат,защото само така могат да се подобряват резултатите.Възможностите на човешкия организъм отдавна е достигнал лимита и единствено химията може са направи следващата крачка напред.

и една плувкиня наша наскоро хваната, а?Какви 15 години.

С две думи: Зоб до гроб.

...мииии, толкова по-зле за теб! Вън и разследване, каквото заслужавате. Как спиш бе пич?

Я вижте там Болт, Фелпс, по пет чаши витамини пили дневно и станали шампиони:)))

че разбира се, че аврамчев не е виновен! въобще изобщо не е, и трябва да си остане шеф още поне три петилетки! не е виновен и доктора, нито методиста! виновен е борисов, то се знае!

То си има методика. За какво ни е "шеф" тогава?!

да бе да

Това не е спорт, това е състезание между това кой ще се назоби с най-яките хапове. За това нито ви гледам, нито ви уважавам. Това не е спорт! Спорта е здраве и удоволствие.

Оставка!

Абе тарикат такъв, каква е тая "методика", която включва даване на 20-30 хапа в чашка след тренировка бе? В кой век живееш? Радвай се че са тествали само тия 3жмомчета, иначе щеше да лъсне, че всичките ви състезатели са назобени. Давайте си оставки с треньора и т. нар. доктор и се измитайте