17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гришо изглеждаше значително по-добре на корта, отколкото в предните месеци. И играта му много ми допадна, затова и резултата в първият сет ми е странен, а след вторият вече всичко беше ясно. За мен Медведев си спечели мача. Хубавото е, че Гришо не се би сам този път. Браво и на двамата!

Гришо изгърмя патроните в първия сет, във втория се съпротивлява, а в третия се предаде. Това не е поведение на голям играч.

Тук има повече мръсни руснаци, отколкото българи....

Шамил Тарпищев - типично руско име - на крепостните селяни са им давали такива фамилии

Медведев смачка Гришока като мишок

допинг пробата на педеруското педалче каква е

Шуткин здрасти, как си ?

Плеада компленсирани джендъри се напъват да си избият чивиите с безмислена злоба срещу тенисистите, без да имат сили да осъзнаят, че нито Грищо, нито Медведев са им вяиновни .

Руската свиня беше назобена, с болки бил ...помним шарапова

Човече, какво пушиш?

Какво става ? Сякаш Медведев е наврял ракетата в задника ти ....Сигурно много боли

Сега коя е женската половинка на Гришо ? Или кара сам по някакъв начин ..

Руските тениски са непреодолимо препятствие за Григор.

"Тениските", а потниците!?

Браво на Григор, успя да излезе от лошата серия, дано продължи така. Браво и на Медведев, нова звезда в тениса, малко повече увереност и физическа подготовка, няма кой да го спре , бъдещият номер1. Успех във финала...

Да го духа шефът, да го духа още повече и тоя гнусен руснак, Медведев! Стига сте лизали гъза на Русия като им хвалите състезателите и кадрите. Историята достатъчно предпоставки трябва да ви е оставила, за да си вземете поука. Руснаците и Русия трябва да се МАЧКАТ! Всичко рано или късно се връша на този свят по един или по друг начин.

Ти си нещастен човек!

Първият сет развали настроението на Григор. Във втория Медведев го довърши, като му взе подаването за 6:4. Срещата се доиграваше в третия сет за 3:0

3:0 е прекалено категоричен резултат. С повече Медведев не можеше да бие Гришо. Ако имаше четвърти сет, Гришо щеше да падне на нула

Главното при Григор е, че не се бори до последно. Макар че има отрицателния опит. Как например, скоро го обърнаха при 2:0 сета за Григор, при мач бол в третия сет за Григор, оня Муте, дето сега е 82 му взе мача, с 3:2.

И типичнокато за руски атлет ще цъфне скоро с някоя положителна допинг проба! Бая хляб има да яде докато стане гросмайстор! Нашият не е в оптимална форма очевидно но и тоя не е нещо велико поне засега!

физически и по-свеж, все пак 1 мач по-малко, Медведев е играл на болкоуспокояващи с Вавринка, личеше си, че е уморен. В интервюто сподели, че трудно се е взел в ръце в началото и се е питал как ще продължи. явно умее да се концентрира.

любимата игра на Медведев е шахът и е добър шахматист - приеми изказването по-скоро като метафора.

Медведев към края на втория и началото на третия сет започна малко като Шарапова да подвиква... Очаквам срещу Надал още в по-рано. Да го видим тогава...

Ще го видим колко е "грос" и колко "майстор" срещу Надал. Надал със сигурност няма да се бие сам, като Гришо, вчера.

Григоре, как може да те бие този.? Не ти прилича!

по повод вчерашния мач в Русия. радват се, но чак пък да го наричат герой? там общо взето са по-умерени наблягат на разни други спортове.

Те не се радват за Медведев, а са против Димитров, тъй като е българин. От изказването на тоя Тарпичев, дето никой не го е чувал, прозира точно това.

ок?

Чак пък "българин" ...Ти сигурен ли си ? Каунья ще ти се разсърди бе...