Шефът на УЕФА обяви кога Русия ще се върне в международния футбол

Александър Чеферин говори и за прекратеното партньорство с "Газпром"

Обратно в новината

Коментари - Шефът на УЕФА обяви кога Русия ще се върне в международния футбол | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само дето не е ясно по-какъв точно начин ще приключат събитията в Украйна. Да не вземете да се отметнете, ако не ви устройва ?

Защо азербайджанските отбори и турските отбори участват в евротурнирите, след като и двете държави нападат Арменци, кюрди, иракчани и т.н когато сметнат за удобно ? А забравих, те са ни партньори, едните са в НАТО, а от другите чакаме газ...

След края на специалната операция Украйна няма да има. Може и Европа да няма. Тогава ще има Руска УЕФА и руските спортировчици ще очаства в руската шампионсла лига.

На кой му пука?

ХАХАХА Боже помогни му.

Включват се националните отбори на Русия и клубните отбори на Русия и бившата Украйна, които вече ще играят в първенството на Русия , а националните отбори на Украйна няма да съществуват.

ако утре ходът на войната се обърне и Украйна влязат в Русия на тяхна територия и започнат да ги бият, дали ще извадят украинските отбори от евротурнирите или ще бъде демократично

Ще участват в грузинското първенство. Може и да ги допуснат в Европа. ХАХАХА

Те и в азиатската лига не ги искат.

империята на злото като победи целия свят няма да се играе футбол никъде, дори американски

ㅤ

А УЕФА замисля ли се за въглеродния си отпечатък с толкова много пръдльовци по стадионите?

Може да си направят първенство съ Северна Корея, Мали и Еритрея. Игрите на "Петия свят", Наградата ще бъде чувал картофи и бутилка огнена вода. Специален гости ще бъдат Мунчо Кремълски и Костя Копейката.

Мислиш ли, че Украйна има ресурса да нападне Русия, или пък ние да нападнем Турция, или Мексико да нападне Щатите! Ако, ако... Цапа гащите!

Знаеш ли каква е разлика между учениците в Мурманск и тези в който и да е американски град? Първите, в стола хапват еленско месо и скариди, а анериканчетата ГМО лайна. Така, че не ги мисли с наградите. Може пък да е 100 кила черен хайвер.

Сериозно - еленско ли хапват? Ти да не би да си мил чиниите в някоя столова на лайнената империя, че много добре знаеш какво си хапват малките оркчета?

Тя войната като свърши то няма да има руснаци вече , така че спокойно ще си играем както сме сега

Бащи си мислят че ще се върнат.....

Министъра по спорта на Намибия е предложил да играят в тяхното първенство. Дават го по всички руски канали,

Ей много си "проЗ". Да представи си , наистина съм го виждал с очите си.. 2018г. бях за 1 месец там и... Отвинти ми се главата. Такава храна, такива добри и гостоприени хора хора не съм виждал през живота си. Видях как се яде черен хайвер с лъжица, също така пюскат морски таралежи и скариди на корем. Природата е уникална. А когато през зимата ти стане топло, просто си отваряш прозореца, че се не диша от жега. Айде не ги мислете лошите орки, блядь. Ами кажете какво ще ги правим добрите украинци със скъпите джипове?

Простотията е по Соросоидите ! Отказ от спонсор като Газпром , простотия и Тъпотия заради един Фашиски режим на Укрите ! Нали спорта е извън Политиката , а вие Соросоидните го вкарахте Спорта в Политиката !

Не всичко е пари, но всичко е политика. Просто тази на Русия не им пасва в момента. Нищо лично.

Много силно! :-) Евала

А парите, които са преведени по договора АВАНСОВО - ще върнете ли? Защото това си е едностранно прекратяване на частни договорни отношения и сигурно адвокатите на Газпром ще ви налазят по някое време...

Демек - шефът на УЕФА казва, че няма търпение да свърши безумието, който американците спретнаха в Украйна, че не достигат парите без тези от Газпром...

Харесва ми как деликатно е избегнал да каже "след победата на Украйна" или "след като Русия се изтегли от Украйна", ха ха ха!

След като възстанови всичко , коет разруши кочината като плати огромни репарации - само тогава , иначе марш в Чукотка !!!

Отиват за Украйна русоробе !!!

Ха ха, надявайте се! Какви репарации, като Източна Украйна ще бъде руска територия? Русия на себе си ли да изплати репарации, ха ха ха!

Найти ли чи усрайната ощи получава мангизи от Газпром. А тоя сай мазнел на гусударити си от ПОСОЛСТВОТО

Чеферин говори за край на войната! Четеш и не разбираш прочетеното!

Русия не признава международния съд!

Тъпчо, договор за спонсорство - прекратен едностранно - каква Украйна те гони? Такива "акъли" като твоя обикновено ги дават смотаняци, които още вземат пари от мама и тати дори и за кафе с приятели.