Шест месеца химиотерапия очакват бивша №6 в светoвния тенис

Карла Суарес Наваро обяви, че е диагностицирана с болестта на Ходжкин

Обратно в новината

Коментари - Шест месеца химиотерапия очакват бивша №6 в светoвния тенис | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Успех.

Успех, Карла, ще победиш и този съперник ! Виждам, че имаш правилните настройки: спокойствие, здрава психика, решителност, желание за живот, за победа ! На верен път си, не се съмнявам, че това изпитание на човешкия дух, скоро ще остане в миналото... Пътят е малко стръмен, но не и невъзможно труден. Минал съм го, оцелях. Ще оцелееш и ти, имаш правилната нагласа, а тя е много важна, много...Дори е основният залог за победа. Особено психиката. Успех, смело момиче !!!

Суарес е много скромна. Следял съм й мачовете с интерес. Играе бекхенд с една ръка. Много приятен тенисист като цяло. Съжалявам за болестта и се надявам на най-доброто развитие.

Дано да се оправи!

Най-тежкия случай е, когато и в костния мозък има поражение. Това което ме направи здрав се нарича:КАКВОТО И ДА СТАВА, НЕ СЕ СТРАХУВАЙ! Знай, СИЛАТА Е В ТЕБЕ. Карциномът е помощ, ... за ОПОЗНАВАНЕ НА СЕБЕ СИ.

Най важна е психиката. Не се ли предадеш, не се ли предадеш на страха и отчаянието, ще се излекуваш. А това момиче е вътрешно наясно с това и победата й е неизнежна...

Успех....всичко ще е наред.

Боже Господи, помогни на това младо момиче и на всички борещи се с тази болест. Нека след 6 месеца се похвали с добри резултати! Здраве на всички да има!

Uspeh ! Bog da e s teb !

Имах позната със същият вид тумор. Химията за него е успешна на 96%. След 6 месеца химио последва окончателно унищожаване на клетките с Х слаби рентгенови лъчи и момичето се оправи на 100%. Аз и помагах много, както и на детето и. Дано Санчес я стигне същата успеваемост.

Успех в тази трудна битка!