17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо Крушарски нищо не плещи ,обикновено е много приказлив..............СМЕШНИК

Разлика 5 гола. Колко е коефициента?

Знам един познат, с два пръста ще ги смачки тия маймуняци..Негрите са по- мръсни, по черни и по- гадни от цигани.. А за циганите, едни познати са ми казвали различни истории. Единия разказваше че като бил дете, имал топка и играел с някакви цигани. НО циганите взели топката и почнали да я ритат в различни посоки и го карали да ходи и да носи топката. И оттогава спрял да се занимава с цигани. Друг познат разкаваше че като бил дете, спестявал пари отишъл да си купува игра от пазара, но някакви цигани го срещнали преди пазари и го излъгали на "" Тука има , Тука нема"" и му ОТКРАДНАЛИ парите.. И той не можал да си купи играта. Трети познат разказваше как загубил някакъв багаж в Варна и ходил да пита някакви цигани.. Обаче циганите го закарали на някакво сметище за боклуци до автогарата и там го нападнали да го ограбят и да му вземат каквото му е останало.. Оня приятел обаче е як и пребил циганите....

Всички очакваха Лудогорец да си почива в оставащите мачове. Да не си правят тънки сметки другите, когато играят с него! Успех орли!

Всички само на "Левски" скачат на кръв като за последно. На другите "полегнала е Тодора". Жалки сте! Затова "Левски е най-великия отбор.

ама в Минало-Бешело време!

Не се притеснявай, веднъж Домуса да изпадне в политическа немилост и дотам с Лудогорец И Левски и ЦСКА и Литекс бяха големи. Къде са сега ?

До Владо - Домусчиев отдавна вече не дава пари. Благодарение на участието си в Европа, Лудогорец се издържа.