17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И нас като ни вземе Лудогорец, както вас Литекс, тогава и ние ще сме в лига Европа.

Снощи говедата с кой отбор от Европа играха? Все търся из резултатите... Да не би директно в Шампионската група да са поставени?

Ами ние си спасяваме отбора. Нещо , което вие не направихте и сега се радвате на чуждото щастие. Честито на литех

Май с 3:1 биха армейците, а??? Тук пише 2:1, да не би да са отменили третия гол?

Писали са го по навик на Литекс. Грешка

Али Соу трябва да тренира 23 часа на ден. Не мога да си представя че не вкарва елементарни положения. Поне половината от хората по трибуните ще ги вкарат.

Абсолютно купен мач и изкуствена победа!

Ще ти мине след като победите Вадуц, дано да не чакаш цяла вечност. Дотогава си гледай вечно посраните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ.

След завръщането си в Европа след фалита, само за три години Евробоецът ЦСКА отстрани цели 8 отбора, засега. А богатите и стабилни Евроидиоти за цели 10 години са елиминирали щастливо единствено грандовете... Сутиеска и Ружомберок, но са консумирали безброй онождания от анонимници в първия кръг.. Фарьорците, които отстрани ЦСКА бяха тази година елиминирали 3 отбора това е повече от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ за 10 години......

Не 1:2, а 1 : 3 и само ЦСКА

Литекс, литекс

Браво искренни поздрави от левскар

Браво на ЦСКА и успех в групите! Искрено съм изненадан, просто не мога да повярвам, че този отбор се справи с Базел след като съм ги гледал как кретат в първенството /не като резултати, а като игра/, явно могат да се мобилизират, когато е най-необходимо. Много добра игра именно като отбор, продължавам да се чудя каква е функцията на Али Соу след като е доста ялов, може би е добре да поеме някаква друга роля, защото иначе е доста борбен играч.

В последните мачове има израстване в играта на ЦСКА. Да, резултатите за сега не са добри, но ще дойдат! Слабото място на ЦСКА е защитата! УСПЕХ АРМЕЙЦИ!

Само ЦСКА