Ще има ли сър Люис Хамилтън?

Световният шампион със сигурност ще бъде предложен за рицарско звание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв "сър" е този джендър вааа...с тия татуйровки зад ушите и по лицето.. с тия дълги сплъстени фитили вместо коса,дето се облича с розови комплекчета и бута тротонетка като някое дебилно недоразвито дете - и има някаква малоумница дето тича след него да му бърше поакания задник - КАКЪВ "сър" може дa бъде това недоразумение ????!!!!! На 35год,мулти - милионер дори и приятелка няма!! Ако му гръмна един шамар ше се разреве,какъв рицар,какъв сър ??!

щом аз съм военен министър в педераша защо който и да е да не стане рицар

НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ПО ДОБЪР ОТ ШУМАХЕР, КОРМОРАНА СИ Е КОРМОРАН!!!

Ще има кюмюр Хамилтън.

Чакай, Викторийо, да се позавъртя в гроба, че да си изнижа огърлието и да ти го върна! Че ти ще поканиш на прием и Индира Ганди с мъжа й....

Голяма пародия станаха ингилизите. Кралицата ожени внука си за мулатка и тя стана принцеса. Сега ще и наложат да направи сър мангал който кара германскки болид. Никога не е късно да се изложиш ,особено на стари години.

Кви рицари бе, мноо сте тъпи!

След като Евгени Минчев е лорд, защо Люисчо да не е сър. Все един отбор педали са.

минчев не лорд иначе си прав.

Леле...като чета коментарите, българина, освен че е прост е и расист!!!

Ти от коя паралелна "реалност" си - еврогейската ли!? Където не правят разлика между черно и бяло, мъж и жена, звяр и риба.

Значи бъклгарите все още са НОРМАЛНИ! Черни, педали и боклуци трябва да са в клоаката. Иначе Света пропада както в момента!

педала Путкин къде го пращате

Имало ли е друг чернокож рицар във Великобритания през вековете? Ако не, то това ще е велик момент за чернокожите в целия свят и особен момент в историята на борбата с расизма!

Има, Мо Фара например

..цар Киро да го ръкоположи в рицарско звание на ордена на Клана Калайджиите от Катуница

А, цигани да не стават рицари, а?

Разбира се, че ще има! Смее ли някой да каже НЕ! Веднага ще го обвинят в расизъм. Иначе Хамилтън е прав с клишетата, които цитира, че той не е герой, а герои са лекарите, които ни спасяват и т.н. (не цитирам дословно).

Колко сте жалки! Изобщо си нямате представа какво прави този Мангал с болида си. Дай Боже някой от вас примати да може да кара така, както него пък аз лично ще ви дам Стара Планина и кур в гъзЪ ви за бонус. Боклуци.

Вози се като кучето Лайка на Спутник -2.

valery_an

Този Мангау ако се качи на друг болид освен на Мерса ще е като ....поне Дани Квият .....гола вода . Заради него Ботас стана за смех. Всичко за маймуната ...а за белия нищо///аре стига с тая толерантност .

Хахахха и на ингилизите титлата сър ще стане като орден Стара Планина....дава се на сульо и пульо

А папа няма ли да го правят. Или пазят поста за някой черен трансджендър.

Ааааа не, срам и позор ще бъде приемането на рицарско звание - конструкт на белите колонизатори расисти! Задължително трябва да откаже! BLM!

Циганин Сър, голям майтап

Сър Мангау.

Хахахах, рицар негър не бях виждал :) То днешно време... негър или педал да си... до тук я докараха с техните толерастии.

Абе харпун, колко рицари си виждал в жалкия ти, и расистки живот.

Не ти ли стига, че си виждал лорд. Минчев. Ами, царо. На заро. Ами, цар кИро. Принцеса кАлина. Царица Костадинка. ................................. ....................................