17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нивото на Манчестър Юнайтед е по-ниско от това на Барса и изненади нямаше ... Но не се видя Барса на какво ниво са, поради противника си ... Така че ще видим Барса срещу Ливърпул, как ще се преставят и тогава ще се види що за отбор са .... Оле Гунар Солскяер пое отбора по средата на сезона в Англия, така че до края на сезона не може да се съди строго и да се правят генерални изводи какъв мениджър е норвежеца ... Когато изкара целия следващ сезон начело на отбора (ако го изкара) тогава може да се правят някакви първоначални заключения за работата му .... На един мениджър и отбор респективно му трябват поне 3 години екипна работа за да се видят резултатите от това ....

Олето носи ДНК-то на Ман. Юнайтед. Олето каза ще вземем ефей, в четворката сме, имаме големи шансове в Шампионската лига. При Олето никога не се предаваме, стряскаме противника, до последната минута играем нападателен футбол, крилата летят, Погба доминира в средата и диктува темпото. Отново сме Ман. Юнайтед. И тоя път много искахме, ама нямахме желание.

В интерес на истината снощи започнаха много силно мача и бяха близо да поведат. До гениалността на Меси стояха смело на терена, но след това бяха набързо приземени.

Олето и компания си дават сметка че нямат шансове на спеччелят ШЛ, но имат реални шансове да се наместаят в четворката на Премиер лийг и да участват догодина отново в ШЛ. Зорът е за четворката.

Левски ако ги подпука тия...ши им скъса жартиера

Тоя пък лефски ..... Жалък смешник .... лефски не са в Европа по футбол, те джиткат праисторически футбол ...

кой е чувал за тия лески ....

Ахаха хахахахаха! Нещастни брекзитърчета!

Глори, глори... н. б. в. г. смешници, помнете там подаръка от вар, съдията, уефа, брекзит и т.н. в Париж

Универсалният почистващ препарат "Аякс" май ще зачисти и гелосания;)) Иначе манчо мъчат нещо на контри, ама са поне 2 нива под Барса към днешна дата.