Шумахер пред дебют във Формула 1 още тази седмица

Синът на Михаел може да кара в квалификациите в петък

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто наследи баща си, какво лошо има? И това ли не можете да простите у другите, че имат талант по наследство? Май за това ви качество ви либят и тачат навсякъде по света!

Навсякъде има и хубави и лоши неща, по малко злоба и да си обичаме родината

И после само в България имало връзкари. И на Запад стана така!

винаги си е било така. пише го и в приказките за деца - царският/кралският син станал цар/крал, без интервю за работа.

Какво точно искаш да кажеш? То вярно, че статията написана сякаш Мик Шумахер утре влиза да се състезава в шампионата, ама все пак?! Отстъпването на места в болидите за пилоти от по-долните серии по време на FP1 е най-обичайната практика за Formula 1. Рой Нисани чувал ли си го? Вероятно не си го чувал, няма и особено значение да го знаеш кой е, но въпросният вече два пъти е тествал с Williams този сезон, като вторият път беше таман миналата седмица. И там ли става дума за връзкарство, щото татко му бил тестов пилот на Minardi на 42-годишна възраст в Унгария? :)))))))) На Мик Шумахер му е малко рано за F1 още, и с това са наясно абсолютно всички, той най-вече. Сравнен с Леклер и Латифи, има далеч по-скромни постижения. Затова и всички го хвалят, но никой не бърза особено. Но във всеки случай, без тестове няма как да влезе във F1.

Хареса ми коментара Ви! Не съм голям фен на автомобилните спортове, но определено харесвам, когато прочета нещо смислено... поздравления!