17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя боклук може сам да е убил жена си?! Те, шведите, са повредени в главите от липсата на слънце. Очаквайте с голяма вероятност самоубийство.

Щом се е консултирал с два адвоката - няма нужда да се тревожи. В съда ще се реши.

Знаех си, че сте сбъркани!

до дупка на това шведско говедо! Ей, така на шега!

Предлагам да го ритна в зъбите. Разбира се после ще се извиним. Това е стар шведски обичай.

Що не каже нещо и за Карл Луис? Ей така, да се пошегува, че е взимал допинг. Щото е черен и на журналистчето ще му съдерат шушоните. Иначе е много ербап, нали.

Може и да се "пошегува" за еврейските атлети на олимпиадата в Мюнхен.Ще ми е интересно как ще реагират в самата Швеция.

Що не се пошегува със съседите-норвежките астматици от зимните спортове?Шведски тулуп!

Батето Иван Славков всички го мразеха, защото бил зет на царя, но батето макар и корумпиран боклук, беше завършил инженерство, беше играл водна топка като млад. С други думи за ръководител не се иска да си шампион и рекордьор, а да обичаш спорта и да имаш акъл и диплома. Батето беше успешен и като шеф на БНТ и като шеф на БОК и МОК. Стефка - тъпата оФца, за нищо друго не става, освен да скача от хуй на хуй и на дърти години.

Ти си като шведите,които са разбрали "шегата"-най-вероятно са били пияни.

Сега ще видиш какво е майтап на гол г.ъз - демек чисто еб.ане!

За да се постави световен рекорд са необходими няколко неща. - Избор на подходящи родители ( ГЕН) - Много труд и добра методика. - Използването на най - добрите средства за стимулиране и възстановяване. - И не на последно място, да не те хванат с допинг. А коментари неподготвен всеки може да прави.

Най важно е " и на последно място да ... "

Стефка като спортист е била нещо, но като председател на БОК е кръгла нула. Стефка е като нашите герои от САЩ-94 ... отлични спортисти и "пълен ташак" като треньори и ръководители. За треньор и ръководител се иска първо ВИСШЕ образование, после и качества, умствен пълнеж. При "тъпата путка" Стефка гореспоменатите липсват. Тя си е една празноглава "оФца", вече дърта, грозна, даже и а "сФирка" сега не става.

Съд до дупка за тази шушумига! Да се бъзика така с Бьорн Борг, та да видим шведите как ще го приемат. Този много прилича на боковите Тиквопитеци, днес каже едно, утре друго...

Всички скандинавци са олигофрени!

Кой му дреме за таа баба бе?проста румелийска мйекаща селянка!Батето да стане,да и повърне на крокодилската глава!от доматите на село ли прилича на транс?или от прахчетата на д-е Шойлев бе овци татарски ?

Ей,неграмотник и нещастник си ти!

ми то и тогава имаше допинг-контрол

Шибан шведски шегаджия.

На запад всякакви изтъркани стереотипи са позволени с адрес българите и източно европейците. Пробвайте по същия начин да говорите за хора с африкански произход.

Швед. Журналист. Сопол? Сопол.

съжаление и извинение. Заради това заслужава да го съди Стефка.

Пошегувал се ! Жена му била починала, та затова сигурно. Какво е очаквал, да възкръсне ли ,като на шега. RIP.

Стефка пък ще се пошегува като ти вземе къщата. Но вие шведите няма да разберете българския хумор

Цял ден да са майтапят и да му базикат бибитката!

Да го обидят на турската митница няколко пъти!

Трябва да си мериш приказките, шведски палячо. Не може да се гавриш с хора, на които не стигаш и до глезена.

не на шега, може ли да изпратиш снимка с бай Ставри?

дето вместо да е в траур, решил да се пошегува на чужд гръб, да го осъдят за клевета, да си бръкне дълбоко в джобето, и следващият път пак да пробва да се шегува! Примерно с Надал, или Ибрахимович, или с Джокович.....

Кой щеше да я допусне на състезание без допинг? Невъзможно по онова време в професионалният спорт. Държавата това нещо го контролираше и имаше специални програми за спортистите кога какво да вземат.

Тези шведи много весели били. Защо не почнем и ние да им се посмеем на ненормалните им нрави като масово напиване или до педантизъм регламентирани сексуални отношения.

Абе нека се си напиват! Я да видим какво ще кажат за ски спортовете и всичките им атлети в тази област, които са все...асматици и с белодробни заболявания?

Ми какво, не е ли била с допинг?? ;))) Няма професионален БГ спортист от 80те и 90те години, който не е вземал допинг. НЯМА

Допингът на един скачач би подобрил с 10% постижението. Ако Стефка се беше назобила, щеше да скочи 2.30м.

Направо колкото Бубка викаш...

И ние така се пошегувахме с една възходяща твоя роднина от женски пол по първа линия.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Големи шегаджии тия шведи! И ония ритащия в главите беззащитни жени и той се пошегувал. Голям смях! Само че трябваше да полежи една годинка в Бургаския затвор, пък после пак да се шегува. И този бива да го поразходят малко да обясни шегата. Ама няма държава и затова се шегуват с нас.

Че да беше се "пошегувал" с Ибрахимович... ама оня е крив... и луд...

Както се казва “ На чужд гръб и сто тояги са малко”! Защо избра български спортист да се шегуваш? За тази цел няма ли ли известни шведски спортисти? Защо не се пошегуваш с тема залегнала в Истанбулската конвенция?

Та наистина ли вярваш, че се е "пошегувал"? Опря му фекалията в дебелото черво и даде на заден. Силно се надявам Стефка да го осъди до дупка, така повече няма да се "шегува". Това е единственото лекарство срещу расисти и такива самозабравили се западноевропейци, дето обичат да мразят и се гаврят с "по-низшите човеци от изтока".

Stankow,ти обиждаш шведите, че са толкова страхливи да обиждат големите и да се гаврят с по-слабите. Това не наша слабост, а слабост на шведите. Има една българска пословица На умряло куче, но вади. И СЕТА зависи от Президента на БОК, МНОГОУВАЖАЕМАТА СТЕФКА КОСТАДИНОВА, ДАЛИ ЩЕ БЪДЕМ КУЧЕТО? АМА КАК ЗАВИСИ!!! Ако не е за за името на България, лично от нейна ИМЕ трябва този хайсързин да си плати. Може и да не е с пари, а морално. АМА по-добре с пари, защото шведите нямат морал.

Съвсем не обиждам шведите, ама Ганю както му отърва, така го разбира. Точно както на Ганю все циганите са му виновни за ганювщината.

Вие сте яко ненормални отрепки :) :) :) На кой на света му пука за Костадинова, та какво остава за някакъв анонимен швед! И кой ще влезе в затвора за това, че казал, че спортистите са пълни с допинг??? Е то си е така! Спортистите са пълни с допинг и ги зобят от малки! Добър ден! И ся цялата работа е, че този е Европеец и троловете имат висока топка и разбиват Еврогейците тук! :) :) :) Понеже вие добре си знаете, че не сте Европейци! Вие сте отрепки, който обичате Китай и Северна Корея! :) :) Олигофрени!

KOj ti gowori za zatwor be kaput gyrbaw.....това е клевета ..едва ли някой влиза в затвора за клевета, но може да се бръкне яко в джоба за да се извини...следващия път ще мисли преди да си отвори мири...зливата уста...като теб...

бабуци са пали жипката и да иде да го пошегува с200, или поне един брифинг да даде да оплюе ТОЙ и ТЕ

А какво ще кажеш за Бьорн Борг, на върха на кариерата си като тенисист да се откаже. Сигурно и той е бил пълен с допинг. Питайте Джон макенроу. Да ама не

Patrick Ekwall - IDIOT

Ми то и аз мога да кажа, но не го казвам, за великия Ингемар Стенмарк, че е толкова пълен с допинг, че дори и да падне на пистата, допингът го изправя и така 100 победи. Май бяха толкова или около. ВИЖ СЕГА ГОСРОДИН ШВЕДСКИ ЖУРНАЛИСТ, ВЕЛИКИТЕ РЕКОРДЬОРИ СА ВЕЛИКИ, ЗАЩОТО СА ВЕЛИКИ. КВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА БУБКА, КАРЛ ЛЮИС, ЮЕИН БОЛТ И ДРУГИ.

Карл Люис не беше много добър пример...

86

Костадинова дано се пошегува в някой съд за няколко милиона, голям майтап ще стане

Ами сега и тя ще се пошегува в съда с теб, еврогейски джендър недоклатен!

Има си съдебна система. Подава се сигнал - Следствие -> Прокуратура -> Съд -> Затвор! За разлика от БГ съдебната система шведската си е чивата.

Много читава... Мангалите ги изнасилват ежедневно, градовете им са бетер Кабул, стрелби, бомби, боища из жилищните квартали, жилищни сгради надупчени от куршуми, стрелят по молове от движещи се коли, гаврят се с шведски тийнейджъри...пълно е с клипове. Само нашенските кратуни вярват, че в Западнала либерастка Гейропа всичко е точно...хахаха

Може ли някой да обясни на тоя "журналист" на чист шведски, какво е юридическият принцип "презумпция за невиновност"? Явно той има още много да се учи на основните неща в занаята си.

Уф, какво общо има в случая презумпцията за невиновност. Упражняваш си юридическите "знания" ли ? Тоя в случая е набедил, най малкото е наклеветил, обидил...Стефка Костадинова. А сега е редно и да докаже твърденията си в съда...

Егаси лекето!

Това, че жена му е почина6ла не значи, че може да се базика със Стефка Костадинова и да пуска лъжи и клевети, за уронва името й.Да го съди до дупка.

Може би си мисли че това е смекчаващо вината обстоятелство. Да , ама не

Путьо, продажни лайно, дай сси името и адреса, ще те режа бавно!!!

Заповядай в Седмо РПУ в София, кажи за какво ме търсиш, там ще те упътят, ганювец.

Тази нежна шведска душичка, дето преди два месеца жена му почина от рак и останал сам да се грижа за детето, е събрал сили да участва в шоу и да подхвърля коментари на шега. Нека след след време, като погребе следващия от рода си, пак да намери сили и да се шегува с другите. Анатема.

шведската група за Евровизия е само от черни

Представи си какви жалкари са "гордите и независими", вечни тарикати бай ганювци тогава, щом тия с черните им се подиграват без да им мигне окото.