17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди повече от 20 г. , случайно станах свидетел , как треньорка се кара на 6 - 7 момичета , гимнастички , че са изяли ЕДИН шоколад. Ама не всяко дете по един !

Не затова,че са ги уволнили,се ВЪЛНУВАМ."Живях" там,тоест оцелявах в Швейцария 11 години?????Впечатленията и заключенията ми са:Страшно,страшно,страшно тъпа държава,народ и ПОЛИТИКА????Няма никъде по света такова съчетание от грозна нация,прост народ,тъпо правителтво и още по-тъпа(НАЙ-ТЪПАТА) политика в света.Тъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъпи швейцарски политици!!!!! Почти е непоносимо за живеене,поради криворазбраните им строги закони.Заблуждаваща информация и фалшива слава се носят по света за тази диктаторска деспотична и тъпа тирания-Швейцарията.Ти ако си тъп,прост и непросветен,няма да забележиш нищо.Забранявам на българите,не само да се преселят да живеят там,но и никога да не посещават тази"държава" като туристи.Навсякъде ще се чувствате изнудвани,и.....няма и какво интересно да видите.Скуууууука-навсякъде.С тези необходими Ви пари,примерно за 7 дни,ще си изкарате добре и по-интересно,20 дни,другаде.Бъдете умни!

Taia tlasta krava kakvo se e razmuchala???? Veroiatno e i tjazana chetna majmuna. #cow life doesn’t matter...

Може ли някой да постне снимка на самата дебела крава? Може и да става.:)

Нормално е българския манталитет да обиждаш и да смяташ това за нормално не се приема в Швейцария!

Швейцарците, ако знаят каква "професионална етика" се раздава от меринджите към подчинените в частния сектор в Бг, ще се хванат за главата. Българинът е свикнал да бъде наричан как ли не- мисирки, тулупи, маргинали, търтеи... Щом БГ треньорите не са добре дошли в Швейцария, защо пак ходят там?!

Крава не е обидно обръщение в Швейцария. Особено ако името и е било Милка

Интересно, въпреки доказаното отрицателно отношение на швейцараската федерация, наши треньорки продължават да работят там. Или пак став въпрос само за пари, няма достойнство?

ебаси расистката обида на... "швейцарска крава"! аз дебела крава не съм виждал до сега. :-))))

0

Е на партийни пленуми не ходиш ли?

0

Гимнастимката да не е била Корнелия Нинова?

Беше Мазния Тлъст Началник на Ревизоро

Така и така съм наддала, поне да си намеря някой бик Милчо ако не друго. Мен вечеря не ми трябва, не ям вашите неща, и стиска сенце щеше да свърши работа за млеконадоя. Вие си имате чудни и тучни планински пасища, колежките ми там са щастливи, та двете краварки ще приложат придобития опит като се върнат. Му-у-уу.

.... била принудена да тренира с контузия и е била лишена от вечеря..... епа тука вече 30 години болни и инвалиди работят всякаква работа и понякога нямат пари за вечеря! кой ще уволни "евроапата" и " демокрацията"?

ако,и беше казала: приличаш ми на кравата Милка, шишкавото швейчарче щеше да се зарадва,а не да се опитва да става ,,новина"

Всъщност ....много се пише за т.н "посттравматичен стрес" и почти нищо за също толкова силният механизъм "посттравматияно израстване".Всъщност има хора дето като паднат от коня, не казват "повече няма да се кача на кон", а точно обратното :"Аз ли не мога!Дайте ми по-непокорен кон!Аз ще го оправя!".Въпроса е дали механизма на наказанията не води всъщност към прогрес.Случаи много....

Този спорт отдавна трябваше да бъде забранен с закон заради несъстоятелност на ценностите и идеите които носи и цената с здраве която се плаща! Да познавате пенсионерка гимнастичка !? След 18г. Вече Сана пенсия!?

Правилни!Вместо него - танци на пилон!:)Олимпийски спорт да стане.Красива работа.

Най накрая някои да ги постави на мястото! Трябва да се радват че само са уволнени а не в затвора това са деца а не килограми месо което да подскача!?

Мдаам уважението на личноста преди всичко ... така е на Запад...

0

Така е навсякъде, освен в комунистисческите свинарници.

Та оплакалата се девойка баш си е дебела крава/справка - снимката й/. Ама е и тъпа крава. Те швейцарките не блестят въобще с умствени качества, камо ли пък с физически такива. И другарите от вест блока мерят винаги с онзи петорния аршин нас от ост блока, както обичат да казват. А че те са виновни да попаднем в този ост блок, нито дума на разкаяние. И ако не беше планът Маршал, на повечето държави от вест блока щяхме да им гледаме сеира, а не благоденстващите физиономии. От всички само Германия щеше да се въздигне отново от пепелищата в резултат на бомбардиралите я безмилостно сегашни уж партньори. Въобще ни мислят за някакви аборигени, а на много от нас не могат да стъпят и на малкия пръст. Толкова жени-висшистки с по няколко специалности и езика, кадърни и проспериращи като у нас, при тях трудно ще откриеш. Но самочувствие не им липсва, богатството им го дава.И пак си остават посредствени крави, които не искат и малко да се напънат нещо да постигнат, защото всичко им е сервирано наготово. А в спорта резултати се постигат с много тренировки, пот и лишения. На маса и на скамейка седят само некадърните мързеливци. А и диети се пазят - не може да си сто кила и да си какъвто и да е спортист. Та мила швейцарска краво, яж по-малко поне да приличаш на нещо по женствено и приятно за окото, то е ясно, че от теб само щангист би могло да стане, но и там тренировките са страшнички за такива като теб дебели глезли.

Швейцарците не блестят с качества, отсече българин от Своге. Но са на светлинни години пред България по ред и чистота, по вежливост и трудолюбие. Само че Ганьо от Своге не знае това.

Ганьо е най тъпото същество в животинския свят.

И мокрото не винаги яде риба, но сухото - никога!

Чудесно да ги съди и да си вземе парите.

Щом заради действията й дори едва не загина едно девойче. После Илиянка я позлати...

Ще успяват само в училищната си зала, но никога на международни първенства. Това е положението.

Художествената гимнастика в познатия ни вид не бива да съществува като спорт! Приятно е за гледане, но би трябвало участничките да са развити момичета,играещи и за собствено удоволствие. Това,да гледаш играещи деца, които от 5-6 годишни са подлагани на казармени извращения, недохранване,обиди и т.н. за да се покажат треньорките и др. т.нар.спортни деятели,че стават за дресьори- е това е извратено. Западняците,горките, не са се сблъсквали със порядките в комунистическа страна и не биха разбрали...

А ти питал ли си момичетата какво чувстват, та се изказваш от тяхно име?

Как човек познава че е в Швейцария? - Това е страната в която кравите са по-хубави от жените.

не мога да дишам от цензурата на педерастите!!!!

В една елитна гимназия във Варна учителя по военно обучения тогава раздаваше шамари на физкултурната зарядка в 7:10 заранта. И до ден днешен никой нито един път не се оплака от него нито на партийния секретар, нито на директора нито на родител. Всички станахме хора и така вече 40г. И знаете ли защо защото си го заслужавахме.

Само търпите шамари, за нищо добро не ставате. Жена, деца - биеш ли ги редовно? Че такива като теб са страхливци и налитат да бият само по-слабите от тях.

Ти пък какъв човек си станал бе алкохолик смотан?

Колко Швейцарски гимнастички са правили опит за самоубийство?И треньорката да се прави на ощипана...

Бях на турнир по футбол за момчета до 10 години. Треньорът на един от отборите не спря да крещи по неговите момчета и да ги обижда. Не знам дали има връзка, обаче тези деца се раздаваха на терена, както и професионални играчи не го правят. Когато загубиха, си личеше че им е много криво, някой плакаха. Не казвам, че това е най-добрият начин да изкараш най-доброто от един спортист, но със сигурност е един от начините.

Аре, аре, все едно не знаем какъв гърч е при гимнастичките

Дайте да я видим въпросната гимнастичка. Аке е дебела, значи са казали истината, ако не е дебела, значи е шегичка. Не виждам проблем.

Сигурно жената е невероятен треньор, няма съмнение. Подходът на треньорите от старата школа е такъв, в това също няма спор. Здрава ръка и силни думи, нека не се заблуждаваме, че се става шампион с галене по главата. Въпросът е дали е казала тези неща - може от нерви, може за да надъхана момичето. Всичко е възможно.

Има ли дебела крава или няма сега?

Какво става с вас бе хора, как можете да плюйте и обиждате един достоен за уважение и гордост човек? Аз лично я познавам от много години беше и треньор в САЩ и всички я уважаваха и обичаха много. Тя е работила само на запад и това което пишете тук е само от злоба и завист, защото тя се е доказала като страхотен специалист.След като 9 години работи на чело на Швейцарската гимнастика едва ли е такава каквато се опитва да я изкарат заради някое некъдърно дете с големи претенции.Аз и всички който познават Илияна няма да приемем такива обвинения изказани само защото тя е Българка. Сигуре н съм че ще си изчисти името и истината ще се докаже. Успех Илияна!

По-достойна от нея няма. Ако не Нешка, кур щяхме да имаме худ.гимнастика

Но с нея станахме шампиони къде ли не. Дори СССР беше на второ място по медали преди 1990 г. Да не мислите, че тези "наставления" и практики са си ги измислили? И тях така са ги направили шампиони. Мотивацията винаги е тояга или морков. Само с моркови не става. Професионалист, който го е страх от треньори - да не ходи в залата. Професионалният спорт е такъв. Няма особена разлика с военното обучение. Политкоректността и успехът са несъвместими понятия. пп: Швейцария вече ще види медали в този спорт през крив макарон. С галене по главичката и пица за утеха няма да стане.

Малко ги бият днешните български спортистчета, или треньорите са меки китки и културтрегери :D

Художествена гимнастика е измислена от балерините на Болшой театър. Запомни го това завинаги!

Тя и Нешка Робева,и Иван Абаджиев,че и Илианата,все с перце ги галят ама шампиони имаше.Сега с толерастките методи....няма !

Стойте далече от спортисти и най-вече треньори. После ще пледират българско професионално изкривяване.

Най-после да си получат заслуженото!

Добре е и в затвора да ги вкарат! Това да не им мутренска чалгария та ще смърдят с тъпотии!

Ти не си спортувал никога, нали ? :))

Какво общо има спорта с обидите на деца?

Ъхъ, ти брато ако не си син на някоя треньорка...

Ако ставаше с обиди и унижения, трябваше да сме шампиони навсякъде.

Явно доста сте тези , които не сте се заниамвали със спорт :)) Не не съм син на треньорка , но като малд съм спортувал сериозно.... и да шампиони имахме къде ли не , цели школи световно признати и да треньорите не се държаха като розови либерали сакън да не обидят някой.

А защо не ги разтрелят.... Тъпо..

Коментират хора, които ядат дюнери няколко пъти седмично, а патриотизма им е в интернет и на чашка. Много добре си знаеме хистеричната, анорексична измет, която се храни от лишенията на децата. Не стига че тука си ги знаеме, че чак по Европа ги пращате. Истината е, че винаги са били духалки на мутрите. А когато им спре кранчето или се снимат за лотариите или тренират деца с демоничната си селска амбиция.

Хахахаха ми що да не ядеме дюнери бе бате , ние да не сме художествени гиманстички .. аман от либерасти, които знаят на кой кога му идва патриотизма "хистеричната, анорексична измет" прави шампиони ... останлото са тъпи лакърдии

Да не ти слагат те хляба на масата бе, малоумник?! Заради твоите шампионки по Европа ни гледат като на мангали. А тука шоколада го миришат на черепа дедовия.

Са незнам как да ти го обясня , но в спорта е така ... ако тренираш аеробика за кеф е едно , ако тренираш за съзтезание е нещо различно . Познавам треньори от САЩ и от Холандия ..ми трябва да ти кажа , че не си спестяват епитетите и "тормоза" над съзтезателите ама хич . А по Европа ни мислят за цигани ..заради циганите ;)

Що всяка дебела крава, като я наречеш дебела крава и почва да мучи?

Абсолютно, гледам ги на снимка майка и дъщеря, майката 40 +, ми тя по добро тяло от дъщерята, онова угоено

Щот си мисли че е слаба красавица ....пък и.......истината боли !

Няма никаква толерантност балканската простащина на Запад. Тя нашта си мисли, че може като в България - да обижда и да мачка. Е не става

Шампиони така се правят

На Нешка методите дават хляб из Европа

сега се налага тази либерастодемократска политика на "доноси" за да се разправиш с някой неудобен. А зад тия доноси са някой НПО-та - феминистки, на дебели, на слаби,на нестандартни и не знам какви са. Още по- новото е че тия "доноси" са тотално скалъпени и доносника е тотално скрит, та дори не можеш да го осъдиш за клевета, защото е измислен. И в крайна сметка НПО-та изпълнява политическа поръчка. Истинската причина дори може да е нещо различно - например русофили, дружат с руснаци, харесват Тръмп и всичко от този род може да е причина,а за пред нас - етика. Ама Илиана няма си остави магарето в калта и шйе ги насмете тия, добре е пратила Писмо, ся да ги мачка по фронта. По-важно е да се разбере кой е зад "доносника".

Те, на тия чалъми, се учат от политиците!

Ами сегашните девойки са наистина огромно.и дебели крави, права е била треньорката!

спорт , пък и тая толкова проста ... ако имаше малко акъл ще ше да и викне Милка , и готово ...

Психопатични анорексички, които търсят вина у децата за неволите в живота си. Това е резултата от режима, в който ходехте с 20лв на море и "баничката беше 2ст." ...

Абе, то Хитлер се е отказал да окупира Швейцария, вие искате да излезете на глава с тях.

Бах! А едно време треньорите биеха, ама пък как биеха, че цял живот в очите да ги гледа човек, и да им е благодарен! По това време си спомням при успех, за който си положил невероятни усилия, хапнал си няколко кила бой, спечиелил си златен медал, и накрая ти хвърлят по една 3-ка кебапчета и си доволен. Сега неква пача и казали, че не става и подала оплакване, че и казали ква е. Ай сихтир!

са най-големите мошеници в света. От личен опит го знам.

никой не може да ни надмине ,швейцарците могат само да се учат от нас !