Синът на Марадона преди гостуването на Меси в Неапол: Не сравнявайте земен човек с Божество!

Диего-младши призна - днес Лео е далеч по-голям от всички останали, но в сравнение с Диего...

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези ритнитопковци и футболета започнаха дори и откровено да бгохулстват в самопревъзнесеността си.

Диего младши... Син на на путана и друсач! Дори баща му не го е признавал, а той се гордее със случайния си произход! Бих се срамувал от себе си!

Вкарал гол с ръка и това го прави божество.

божествата не се друсат, драги. айде стига с тия хвалебствия и превъзнасяния и сравнения. всеки си харесва играта на този или онзи според предпочитанията си.

Прав е, да не сравняват марадона с божеството Меси,...

Тия съвсем са изтрещели... утре от предозиране с бело "божеството" им ще се пресели в отвъдното... Всички сме земни хора. Плът, прах и пепел.

Абе какви божества,какви пет лева...Футболисти...Все едно е вдигнал човек от гроба...Не разбирам какво толкова ги величаят.Июа къде къде по заслужили в тоя живот.Да му дойде човек до гуша от празни приказки,излизащи от усти на празноглавци.Футболът е спорт,игра на голове.Това са просто хора,които изкарват много пари,използвайки краката си и топка.Чакам с нетърпение денят,в който ще забранят футбола,Фейсбук и Н.Лозанова!Да са живи и здрави всички!

Всъщност сравняват бъдещ прост наркоман с настоящ прост наркоман .

A mu cu gpucc... napgoH, eakyLLLLLLaciq

трябва да се довърши ,Нивото на Кристиано се извисява мнооог над джуджето! А ръчичката на марадона не е футбол изобщо!

Дя сравняваш супер голаджия ( Кристиано ) с Меси също супер голаджия те и стстистиките са красноречиви ,Кристиано е 2 год по възрастен а имат 30на гола разлика ,аз за 15 год не съм виждал К.Роналдо да излъже повече от 1 съперник срещу себе си ,Меси съм го виждал 1000 пъти да лъже по 4-5 ,асистенциите няма да ги комемтирам Меси води с много по тоя показател ,ти не знам за кво извисяване говориш ,да по висок е и скача повече и до там са му предимствста

Да де ама Роналдо се доказа в три първенства,пък Жужи не е излизал от Барцелоната.Да не говорим за национални формации.