17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя е по тъп и от мене

хахахах..яко :))

катринчето излъчва простотия,като си отвори устата още повече!сега,като и видяха избранника на живота,всичко се изяснява-маймунка с маймунка,картунка с кратунки,,, само ние си мислим,че това са свестни и добри,интелигентни едва ли не.,девойки.е,нека да видят хората колко им е пипето на гимнастичките ни,гледайки питекантропа до нея!

Катрин освен че е глупава е и сляпа явно....

Не е много по темата, но аз искам да споделя, че Катринка и Невена много ме кефят. Всеки път като ги видя по трико ми скача настроението.

0

Тва да не е друсания Щерев от коментарите?

на него не му скача- на 6.30 е постоянно

Така или иначе огромна част спортисти използват допинг... Защо не направят събития за назобани и събития за естествени спортисти? Пак ще е интересно и всеки сам ще избира къде да се състезава. Химически или естествен спорт. Био храни и химически храни?

Абе едро добиче е .

Странна работа, а когато хванат американец с допинг в извънсъстезателен период не го наказват, а когато ги хванат в състезателен период, го обявяват след 12 години (справка Ланс Амстронг), а за да не стават грешки профилактично им "събарят" рафответе с пробите - да не се обърка някой лаборант все пак!!!!

Какво значи изгоря с допинг? Той е използвал допинг и са го хванали- Да си понесе наказанието, той е знаел че е забранено, но го е взимал значи подлежи на санкции- Като не можеш без допинг да си спортист не бъди такъв значи нямаш данни за това толкова- Аман от шманти капели-

За да се разбереш в списъците от забранени вещества, трябва да си поне магистър фармацевт. Разбираемо е, че един активен спортист, все още не е имал време да го завърши.

А, знаи си е зобкал за здраве, пък то забранено. Ти да видиш. Може като Боевски да пледира че хапчетата сами са му скачали в устата.

Назобено нарисувано борче. Това може да измисли, това прави. Маймун.

Къде е Нешка да лае

Спортът от години е борба между химици и алхимици, да хванат или да скрият употребата на стимуланти. Има европейски спортистки с по гъсти бради и мустаци от кавказки пастир, но тях не ги хващат и не е благодарение на "Жилет". От друга страна са дивите самородки, като нашето момче, които веднъж да вземат нещо за възстановяване и им отсичат главата.

Спортът ,особено т.н.професионален спорт отдавна се е превърнал в бизнес между хим-компании,лаборатории,лобисти ,политици и т-н.Спортът вече няма никакво отношение нито към здравето ,нито към стремежа чрез спорт да се постигне здрав дух в здраво тяло.Спортните състезания са се превърнали в платени зрелища.Заради сериозните пари и политическият ефект от тях се провежда нагла и безскрупулна политика на безнаказаност към едничрез т.н. терапевтични изключения и селектирана подозрителност към други!Хванали са Щерев,защото е лесен за хващане !Да хванат Серена Уйлямс напр или Симона Байлз -да видим как ще стане!?

само ни излага

не разбрахте ли, че допингът не е за всеки, има си кой да го взима...

mutanti.зомби зоб

легендарния -и каква е легендата- просто селянче а педалчето че се зоби става ясно още от пръв поглед курвето не е случило

Да не изгърмиме и ние за 4-5-6 години?Няма!Послушковци сме!!!

Химията прави физиката. и те така! :)

Без бодеж няма растеж!

Тази шия не е от туршия.

Без химия няма физика.

Както взехме да гърмим, май ще си правим наша олимпиада с русняците!

Катрин Тасева е този? Красавицата и... Гледаш едни хубави, красиви, възпитани момичета, елит, не знам си какво. А се хващат с някакви назобени батки, че даже се сгодяват и женят за тях. Явно външното излъчване доста лъже

чак пък възпитани няма възпитан и умен "спортист"

Ми назоби се и ти да се хвант и с теб бе