Синът на Симеон Щерев в тежко състояние с COVID-19

Носителят на Златния пояс "Дан Колов" е на апаратно дишане

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вали няма вирус?

Мангърчеее,сега кво? Послушаха те дебилите,сега мрат.... Давай инструкции,какво млъкна?

Хора, осъзнайте се! Ковид19 не е за подценяване! Елате на себе си! Пазете се и пазете близките си!

Не ходят да се лекуват... щото имат страхотно доверие във невероятната ни здравна система. Сигурно повече народ изтрепаха с мерките отколкото самият коронавирус уби...

Айдеее, пак почнаха...стана неудобно и давай да плашим хората, да забравят скандалите... Да, ама не!

Ама ти мислиш, че от свински, птичи и др. вируси не се умира ли?!?!? Много си заблуден, бате, просто няма информация за това, защо ли?

Млад човек, ама със съсипана имунна система от зобане, та накрая ковида ще го умори... Що си го причиняват...

Тия спортисти ядят с шепи всякакви стимулатори и анаболи... Имаше случай и на 22 годишен 'спортист' да почине след инфаркт от системно приемане на подибни стимулиращи вещества. на 22 години... а от друга страна, 70 годишни хора преборват вируса...

Нали не трябваше да се разкрива личността на болните?!? Дано да оздравее!

Ся остава да обясните, защо някой на 80 години нищо не му става от вируса, а друг на 33 години е тежко болен. Май няма да е у вируса проблемо.

Няма щангист от новото поколение, което да е доживяло до 40 години. Иначе зобят яко и младежите във фитнеса им подражават, нищо че на 17 години ги наболява черния дроб.

мозъка ти вали.

Съвсем скоро го хванаха с допинг, отделно спортистите пият всякаква химия с шепи...така че.... Но, разбира се, дано се оправи! Но вместо да ни плашите пак, вземете да отговорите на няколко неудобни въпроса, а не да приказвате за вируси, дронове и еврозони...

Ако на 33 си с наднормено тегло е нормално от един вирус да починеш. Ако на 80 си с нормално тегло, няма как да починеш.

Обяснявам - вирусът обича безмозъчни поклонници на Мангъров. Ето просто и ясно. Пазете се, пазете и другите.

Сгоден бил. Да ви имам и инфото отпреди една година.

Човека сигурно има нисък кортизол, оттам и проблеми с имунната система. Ама няма кой да ги чете тези работи. Описани са в медицинските проучвания по принцип, ама иска четене. Дебилите в бели престилки са специализирани в източване на здравната каса, а не в четене или поне огромната част от тях

зависи от конкретния човек. Още не могат да открият причините защо някои умират, а други понасят леко. Ако знаете повече от лекарите в световните болници, пълни с десетки хиляди случаи, моля помогнете им.

Много народ ще измре! Яко ще измре! Генералът предупреди, ама кой да чуе?!

Еиии винаги ще намерите оправдание а? Първо бяха само болните, сега спортисти дето с шепи ядяли. Че то няма професионален спортист без медикаменти бе акъл!

Дано се оправи човека. Всичките стимуланти, с които тъпчат по-голямата част от професионалните спортисти дават отражение върху организма рано или късно.

сякаш не разбрахте, че силният имунен отговор на човека пълни белия му дроб с храчки и той изключва. Затова на много места лекуват тежкоболните с кортизонови препарати. Този вирус не се бори със силен имунитет, просто не го интересува имунитета ти. Сам си намира вратичките.

Бе в случая нещо ранко - бая още стимуланти има да изяде до отраженията... Не ще да е само това

Има вирус, но е по-безопасен от грип Б. Така каза Мутафчийски.

Щот в България това са 300 000 болни от рак, а не един

засилил я с препарати, а Ковид предполага силен имунен отговор. Организмът започва автоимунно убийство.

Кортизола регулира имунния отговор - при нисък кортизол тялото не различава собствените тъкани от "патогена"

Борисов на говорителка по темата с ковид ли се изживява. Утре може и прогнозата за времето да ни презентира. От къде взе парите в чекмеджето, момче. Парата от кого прибра.

Бате Мутро ти колко познаваш умре ли за толкова години от грип? Аз нито един, само съм чел. Ама виж от Ковид ще познаваш

Шехерезада

не се шляйте без маски и на групи. Какво да правят, да ги лекуват заедно със заразени ли, та да си идат по-бързо. Неспазващите дисциплина са отговорни и за умиращите от рак сега.

Мангъров е прав - вие сте безмозъчните.

Всъщност броя на умрелите на ден не се увеличава.

И сега като си прочел нещо, мислиш , че знаеш. Добрият( силния) имунитет е най-важното нещо за защита от коронавирус. Той пази от болестта Ковид 19. Но понякога се появява патологично ( това е болест , като лупус, ревматоиден артрит, автоимунни заболявания и т.н. ) прекалено силен имунитет, който може да те убие самия той. Само в този случай и се прилага дексаметазон.

Кой нормален ще отиде на доктор и да го запрат в някое инфекцизно с турски клозет, дето няма S и смърди и цялото клекало опикано и одрискано? Отделно това те хранят с помийка в някакви пластмасови кофички - възможно най-боклучава и евтина храна, защото някаква фирма е спечелила обществена поръчка за най-ниска цена. От фирмата обикалят кофите на пазарите и големите супермаркети и обират там каквото може да се обере, после готвят. А ако умреш, не дай си Боже, ще те нарежат, ще си вземат нещо ако им трябва и после ще ти зашият боксерките в гръдния кош, а чорапите в гърлото. Ако имаш злато, бижута, скъпоценности - всичко се изпарява!

държави смъртността е 10%

Шибаняко смъртността от рак е 50% в света

Основното прдразполагащо нещо за коронавирус е отслабен имунитет ( който може да е такъв от стимуланти и всякаква " химия ) и наднорменото тегло. Този Щерев е точно такъв случай. Има доста млади дебелаци, които се надсмиват на коронавируса, но те са първите му клиенти.

ходи се шибай

никак не е ранко. Зависи от химията и от количествата. Доста хора си отидоха от това.

ами като им плащат по 13 хил долара за лечение от корона и те лекарите усвояват, какво да правят

Върви да му правиш като вятъра на "генерала"

Така казаха от СЗО и Китай тогава. Мутафчийски само го препредаде , като информация и малко след това на база на ставащото в Италия , предприе драстични мерки.

Рака заразен ли е ?

Прасе с гимнастичка - само на Територията.

" Сам си намира вратичките." - седни си - слаб две. С такива отговори по-добре да не ставаш лекар

То с всеки вирус е така. Тук медийната истерия е изкуствено раздухана.

Прав си, по-добре вкъщи с чай от маточина и завит пред телевизора.

Може и да не ми повярваш защото си решил, че си прав, но да, от другите видове грип познавам хора, които починаха от тежка пневмония, но от този вурус всички мои познати, приятели и роднини, както виждаш доста хора, го прекараха и оцеляха, мисля, че страха ти е вповече, земи си памперс, че ще подмокриш, Бате!

Плашенето започна отново.