Коментари - "Синдромът Пулев" по случайност се пренесе в Белгия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хихи, колко сладурска ситуация

Какъв ,,синдром Пулев" бе смешници-закривай!

Трябва и за Тервел Пулев да намерим женичка, в Уикито пише че е свободен мъж.

какъв "синдром пулев" бе, ееееей?!?! нормални ли сте?! нормалните хетеро отношения са наказуеми, а гей парадите и парадирането на гейовете е защитено с най-голямата строгост на "закона"!

Да съдят журналистката за сексуален тормоз! ;) Всъщност и Кубрат може като ответна мярка да съди онази Суши. Че например в интервю преди мача, така се натиска в него. Само че е по-висок и няма как да го разцелува. ;)

И да изгледат мача Фюри-Сефер. Фюри го целуваше дори по времето на самият мач! А и преди на меренето на кантар. В мача с Уайлдър му целувал ръцете накрая.

С огромна усмивка а? Тя и скумрията я прие с усмивка. После и купон ходи. И после хоп.... дай некой лев.

Сексистко отношение към горкия човек! Той толкова се стресира - като за $600 000===

Що ти си па много убав?

Като застрелят турския Шпионин- Ахмед Доган и ще се оправят нещата с тая алчна китайска Измамничка- Суши, дето искала пари от Пулев. АХмед Догфан убиваше Българи 500 години и е трябвало да го изгонят още при Освобождението от Турско робство. Ислямския Башибозук иска да напада България с ОРДИ Ислямисти, представяйки се Педдерази. и Затуй са направили Истанбулската конвенция. Араби и турци трябва да бягат към Турция с разпрани гъззове като Осман Ага през 1865 г.

Дааам... Жената не може сега да осъди колоездача задето го е целунала, а и случката се вписва в идеологията на феминизма - т.е. всичко е наред.

тия са сладури по реакцияна

какво толкова ви дразни една целувка? Нали прегръдката, целувката са израз на добри чувства? Или вече май не е така.. Добре, навлиза се в личното пространство на другия, може дори за единия да не е приятна, но да не би да се умира от целувки? Едно време бабите като ни "бацваха" също малко попримижвахме, но не сме се съдили, нали? Целувката в днешното самотно и студено време трябва да бъде разглеждана като необходимост, а не досаден жест.. нима не ни се иска на всички понякога да ни прегърнат, да почувстваме нечия близост и подкрепа? Ставаме смешни май с тази наша отвратеност от напълно човешки жестове...

Бе то хубаво ама сега ако и тия двамата се оженят, ще трябва и Кобрат да се ожени. Вселената никога не прави грешки. Не срещаме хората случайно.

Че как така ще го целува по бузата?? Кое и дава право да го награбва и целува било то и по бузата?? Я ги виж ти.

Тая ако тръгне да ме целува, после ще трябва да ми леят куршум! Егаси вампира!!!

Да си спомним Майк Тайсън ...

Ако Стилс е пич ще се ожени за мацката

бе що ми се струва, че двете ситуации нямат нищо общо?

Според нашумелите напоследък тенденции, сега се чдя кой от двамата ще бъде посъветван първи и ще предяви иск за сексуален тормоз :)) И за двамата може да се измисли по нещо :)

Ако беше у щатско, щеше да стане интересно, но в Европа все още има някакъв разум , поне в това отношение.

Жените скоро ще излезнат на протест стещу всички конвенции.....те искат истински мъже, а не палячовци и конвенциии.....

Е, тук ситуацията е съвсем различна. Щом е жена - може, ако е мъж е сексуално посегателство и насилие, разбира се. Двойният стандарт е любим приом на нежните ни половинки. Докато има тъпанари ще има и възползващи се от тях леки жени.

приЙом - тъпанари винаги ще има! Леки жени - надали.