17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще събличат някой, или някой ще им се съблича?

От София до Филипините- САМО СИНИТЕ! Приятели, подкрепям Ви от все сърце и ще дам своятя лепта за БЪЛГАРСКИ ОТБОР! Ако спечелите Шампионската лига, посветете я на неизвестния ви почетател, а съм сигурен, че ще я спечелите!

Колко жалко е да си припознавач и да събереш 57 лв. за автобус...

това жалко отборче да си смени името.АПОСТОЛА не заслужава такава подигравка.ръководството и техните поддръжници са НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ

А ти от кои отбор си новия или стария казан.Сега ще се съдят помежду си начело с гениалния Гриша и великия директор завършил с мъка осми клас Стойчо Стоилов.Когато сектор Г изкупи билетите са стадиончето народна армия ми се обади.НЯМАТЕ ТАКАВА ПУБЛИКА И ТАКОВА ЕДИНСТВО.ЛЕВСКИ Е ЕДИН И ЩЕ ГО БЪДЕ.чОРБАРИТЕ СЕ СЪДЕТЕ ПОМЕЖДУ СИ И ВИКАИТЕ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ.

Малко са,купувайте до припадък!Работете ,дайте си и долните гащи на герена.

Колко билета са купили самите футболисти, а? Или всички тез пари са им за заплатите за 2 седмици

Отбор пълен с чужденци не може да се нарича Левски... Феновете на отбора са малоумни, че търпят тази гавра с народа ни!

"Левскарите изкупиха целия капацитет на стадиона "Георги Аспарухов"" "Сините" фенове продадоха общо 17 836 билета" "Продажбата на билети за 106-годишнината обаче ще продължи" " Размерите на терена са увеличени за сметка на премахването на лекоатлетическата писта. След поставянето на седалки с облегалки на трибуните, те вече побират 29 980 души." Кое от всичко това е вярно? И стига моля по цял ден да пълните новините с проблемите около и в клуба.Оставете ги да си минат през "чистилището" както други клубове сториха това.С това с което се подиграваха и гавреха с други отбори се случи логично и с тях самите. Ясно се вижда ,че модела на управление на българските футболни клубове и БФС е сбъркан.

Левскарите доказват всеки ден, че са най-великата публика в България!

На цирк "Шиши".И единствените,които са виждали Г ъза на уж собственика си.

А цирк EkoToi го е лапал на джуджето отдавна и затова дава съвети.

Хайде сега... ,боядисахте и мечките!

А дали една свиня не е дарила пак?

Няма такива дебили просто!