Коментари - "Сините" фенове към тези на Шкупи: Отменете пътуването си, няма да си прекарате добре | Корнер.dir.bg

Коментари - "Сините" фенове към тези на Шкупи: Отменете пътуването си, няма да си прекарате добре | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 19

Ако сте решили да идвате ,спестете пари за еднопосочен билет

Бий албанеца докато стане македонец, бий македонеца докато стане албанец.

Спортът е мъртъв. Днешните агитки се надпреварват да покажат кои са по-големите дебили...

Кратко и Ясно, точно, като за МАКЕТА: "НКП на Левски е с категорична позиция относно задаващия се реванш в четвъртък. Феновете на Шкупи не бива да идват. София не е място за разходки, а още повече след случката от Скопие." ...НЕ ИДВАЙТЕ !!!!

Ако запада са на място никой не трябва да си тръгне от България преди да мине през Пирогов!

язе си мисля, че са голи закани. Нищо лошо няма да им се случи. Жандармерията ще бие повече сините олигофрени, отколкото албанските такива. Да се знае, че не съм фен, нито на албанските цигани, нито на т.нар. "агитки" /знаем си ги/. Е ако случайно успеят да напухат някой от гостите - ще се радвам.

Тежка съдба говежда...

Дебили татарски !що не се изпъчите така в Сърбия бе говеда? Щото ще мрете!

и *овно ще си умреш.

Бий албанеца докато стане македонец, бий македонеца докато признае че е българин

Питайте и тия, дето ги биха в Македония дали одобряват заканата, щото то наистина спорта няма никаква връзка,а само диви балкански страсти.

Ако дойдат тия резани албански терористи в София, живи няма да останат. Свинете чорбари сме с вас говеда! Ще ги нарежем на парчета всичките албански ножари и ще ги пратим при Аллах.

И сърбите сме били, и пак ще ги бием, шиптари…

Министърът на спорта е предупредил БФС и Левски да не се изпращат фенове на мача! Сираков е отказал с мотива, че са независими като клуб. Сега защо чакат на държавата да им плаща разходите по болници, транспорт, адвокати? Като какви казват кой да идва и кой да не идва? От позицията на битите ли? Нали албанците също ги предупреждаваха да не ходят? Що за дебили?

Хем не идвайте, хем всички на стадиона ?

Призива е към всички БЕЛИ ХОРА да отидат на стадиона, а не СЕВЕРНОМАКЕДОНСКИТЕ ШИПТЪРИ да си дотътрят ВОНЯТА в България изобщо ! Впрочем ще бъде "ЗАБАВНО" да дойдат тия ПРИМАТИ ... Много ДОВОЛНИ ще останат - за цял живот !!!

Дебитът си само ти !!!

Българи от сърби страх нямат ! Но сърби, когато се скарат помежду си, се проклинат с "-Бугарин да те тепа тебе !" Защо ли така се кълнат сръбските мърши,а ?!!

Gugnelid

Аз по принцип съм против УеФски, но в случая първо се радвам на победата в Скопие, второ се надявам шиптърите да дойдат тук, да ядат пердах, а УеФски да бие Шкупи още веднъж. Аман от криворазбрана фенщина!