"Сините" фенове с писмо и въпроси към Васил Божков

Питат дали има готовност да прехвърли мажоритарния пакет акции

Обратно в новината

Коментари - "Сините" фенове с писмо и въпроси към Васил Божков | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Селяни прости, отгледани от комунисти и възпитани в комсомолски дух. Не мога да разбера злобата ви към Левски. Вие не обичате ЦСКА (То и няма), а мразите Левски. Провинциални комплексари.

Абе спрете се бе говеда т..и!! Разберете ,че Божко искаше да припере парички и да ви докара до Б групата ,просяци!Един е отбора в бг и той е ЦСКА!Този отбор е раждал звезди като Христо Стоичков и Димитър Бербатов! Какво имате вие?????

Жалко мучат,но края е близо

Собственост става чрез покупко-продажба и нотариална заверка! Сложете парите на масата и тогава пишете писмо!

Не е ли крайно време да спрете да ни занимавате в тази тежка национална криза и извънредно положение с мученето на говедата в Гейарена??? Дълг над 30 млн, нито стотинка платени данъци вече 6 години, нови далавери, необслужвани нови кредити... Докога, драги управници, докога БФС, докога съд и прокуратура, докога ще си траете пред това нагло беззаконие на Гейарена??? Време е да се закрие този обор!!!

Я се шибай, провинциален комунист.

Заедно с обръщението си към министър-председателя Васил Божков, в сайта на Левски се появи и обръщение към бизнесмена Васил Божков, който осигуряваше финансирането в клуба в продължение на година, до обвиненията срещу него от прокуратурата в началото на 2020-а. Нема такава тъпотия в журанлистиката никаде другаде по света-да незнаеш името на Министер-председателя в държавата кадето бивееш???!!!

Според мен грешката е вярна, т.е. допусната е умишлено :)

*кадето живееш

"Където живееш" . Корекция на корекцията.

Стига сте занимавали с тоя "Левски"! Проблемите на една частна фирма не са проблеми на цялата държава! В момента доста хора останаха без работа, и доста фирми не работят, защо точно фирмата ФК "Лвески", което е ЧАСТЕН футболен клуб - трябва да се ползва с какъвто и да е приоритет? Фирма като фирма, частен клуб - като нямат пари закриват, и толкова.

Редно е да дойде тук в София и да отговори първо на г-н Гешев,пък на запалянковците,ако остане време.

"Заедно с обръщението си към министър-председателя Васил Божков, в сайта на Левски се появи и обръщение към бизнесмена Васил Божков, който осигуряваше финансирането в клуба в продължение на година, до обвиненията срещу него от прокуратурата в началото на 2020-а." Леелее,имаме си нов мин.председател.

"Заедно с обръщението си към министър-председателя Васил Божков, в сайта на Левски се появи и обръщение към бизнесмена Васил Божков" ДИР-а, то че двамата си приличат (по биография) е вярно, ама не припирайте нещата!

няма ли кой да го върне на "народа" и да повръща заграбеното!

Глад мори добитъка....Божков, Бойко и #KОЙ помагайтееее :( Бием журналисти за пари, само и само да осигурим средства за отбора на народа, ДО КОГА !? Жив драскач не остана. Клубовете затворихме, белото седи по КПП-та, дистрибуция 0 :(

Ам чи как....... "Заедно с обръщението си към министър-председателя Васил Божков,"