"Сините" привърженици поискаха среща с Бойко Борисов

Те не искат клубът им да е инструмент за икономически и политически сделки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спокойно, никой не може да съсипе Левски. Клубът трябва да тръгне на чисто. Досега ако се работеше добре, щеше да е преди Лудогорец. Мъката е, че защото е толкова голям клуб е апетитна хапка. Майкъл Чорни пък да не е по-добър от Васил Божков. И пак казвам ако се беше използвало това време дето се пропиля, да се работи по-добра селекция, да се купуват евтини чужденци и да се продават добре. Да си играят и талантливи българи от школата. Айде Домус-ага да не е пткрил топлата вода. Но трябва да се признае, че е срамота един Лидогорец да има такава база и оргнизация и стадион, а Левски да няма! И това е от простотия!

е вие не знаехте с коя мутра се връзвате ли, бе? ще ви запомнят само ако върнете отбора е аматьорските и после го направите шампион. без ченгета, без мутри. това ще е истински левски. иначе ще си останете тарикатчетата от чалготеките, а то това не се помни. дори на сутринта не се.

mirоlav

Левски (София) Левски (кв. Драгалевци, София) Левски 96 (Главиница) Левски (Горна Митрополия) Левски 2007 (Долна баня) Левски 1923 (Елин Пелин) Левски (Карлово) - Левски (Кочериново) Левски 2005 (Крумовград) Левски 2008 (Крупник) Левски 2007 (Левски) Левски 2012 (Лом) Левски (Лясковец) Левски (Омуртаг) Левски (Стара Загора) Левски 1986 (Стражица) Левски (Брест) Левски (Егълница) Левски (Караманово) Левски (Карапелит) Левски (Комощица) Левски (Младово) Левски (Новград) Левски-05 (Одърне) Левски (Оризово) Левски (Паталеница) Левски (Писарово) Левски (Подайва) Левски (Сирищник) Левски (Сърнево) Левски (Сухаче) Левски (Чепинци) Левски Вида Олимекс (Покрайна) Левски-Хюндай (Стара Загора) Колко много футболни отбори с това име имало в Бълфария

В тоталитаризъм Но толкова тотален вожд не сме имали...

За майтап е всичко на територията! За съжаление такива хора управляват съдбите на малкото останали . Абсурдно жалко поведение! Теееежък случай сме!

Кви съдби имат малкото останали? Деградирали алкохолно и наркотично днк селяндури.

А защо не ги прати при президента Радев. Той е голям разбирач, може да направи убликувано изявления на 3 Март. С което да прикани цяла България да купува лотарийни билети!

mirоlav

Като нямат спонсор ще фалират и във В група да не са богопомазани с колко много отбори се е случвало.

Само на Черепа ли ще му спират далаверата или и на Шиши? Защото и последният си има Лотария България и за него също би трябвало да се отнася този закон. Обаче не виждам Шиши да реве по медиите, както Черепа. Все за Националната Лотария става дума, а за другата - ни гък. Да не би да се разчиства терен за Шиши и по този начин да заграби абсолютно целия хазарт в България? Примерно, национализират временно всички, виждат сметката на Черепа и после тихомълком пак се променя закона и всичко се връща обратно в шишкави ръце, но този път цялото. Та нещо много подозрително всичкия рев е насочен към на Черепа хазарта, а за този на Шиши подозрително се мълчи.

Черепа използва , чугунени глави да му свършат мръсната работа!

Стратегията на Божков започна да дава резултати - първо намекна на привържениците на Левски да ходят да се разправят с Борисов и те хоп веднага го изпълниха, и понеже Борисов обича да се прави на вездесъщ и мрази да му дуднат на главата ще ги приеме и великодушно ще изпълни исканията им и така нещата за Божков ще се наредят както си ги е планирал.А ние ще гледаме поредното танго - две напред една назад!

Гадно постъпва Черепа с Боце. Пък колко години оня го остави да цоца откъде ли не. Не се прави тъй ...

Дано да е дошъл момента да му светят маслото и верно да стане череп

Ще плачат за Батков мучащите, човека им опрости маса пари задължения към негови фирми.... иначе викат Литекс, Микре и какво ли още не, и ако не ги бяха натресли на Русев за да вземе телекома, щяха да са още по В група.

казвам, да се обърнем и към папата, може и към Аллах ! Но щом искаме, нека да е към Буда!

"Сините" фенове заявяват, че не проявяват загриженост към ничии частни компании Те това не вярваме . За това им викат говеда - лесно е да ги подкараш на където искаш

Да търсят среща с министър председателя, да вземат да търсят и други спонсори или може би ще поканят ГЕРБ да стане спонсор и/или собственик на клуба

А всъщност реалният им собственик е #КОЙ=ДПС

Имам малък проблем с пода в кухнята, дали да не потърся бат Бойко, че да ми оправи проблема? Като гледам той всичко оправя.

Брей тоя Борисов по-нещадтен от Господ бе. Няма такава пародия на Държава.

Ми щото за него работим ние - Калинки, Калинчовци, Маринки и Маринчовци. Ти кво искаш?

Говедата мучат да не им закрият обора.

Дир-аджиите манипулират с тази снимка - внушават, че зад писмото стоят зрителите от снимката. И аз съм левскар, но ако спонсор ще ми е Черепа или джуджето от Микре, по-добре без футбол...

пари няма действувай !

Едно време подвикваха "боко... ку.во... бойко ку.во..." сега искали среща с бойко. Дрогирани нещастници. ЗАКРИВАЙ!

Това е просто една игра бе ,лyмпени гениални.Нещо хубаво да предложат,като законопроект тиквите от НС и наркоманите заради някаква тъпа игра взеха да реват!

Тоз има пари. не го слушайте.... Ако иска да дава на Левски няма какво да го спре. По-скоро може би целта му в Левски е да пере и препира

Е те точно за тава го заведе бистришкия тигър там! Обаче черпиньото се ослушва и не отчита процента и сега бистришкия тайгър ше му вземе целата далавера. Интересно ми само какво ще остават на шиши и как точно ще бъде. Няма да са толи за търкане, нещо друго са намислили. Може би банички с късметчета? Ще видим...

Дилърите от Люлин се раздвижиха. Божков може да финансира Левски и с други пари, не от хазарта - например да продаде Централна поща, купена на безценица. Или с парите от огромния комплекс, който строи до бившия Балканкар. Или от други, недотам светли дейности.

По какъв случай ? Министър-председателят няма ли по-важни задачи от тази да спасява футболни отбори от фалит ????? И защо точно този отбор трябва да привлече вниманието на министър-председателя ???

Велик клуб като Левски, следва ли да бъде зависим от едно лице доказало се във времето - цяла България знае с какво се е доказало

А този клуб с какво се е доказал ? - Само с евроидиотски изяви и географски открития из Финландия и отвъд река Иртиш

да печели на наш гръб иска този измамник, не му се давайте

Пичове, не ставайте маша в ръцете на Бошков. България не е футбол.