17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В името на общият враг, който ги мачка , вече от 8 години, "Левски" ще "легне" на вечният си съперник! Ай на бас!

То и нормалните хора ще се радват, ако закрият това недоразумение фк левски софия, носещо само и еднствено срам , позор и резил на България, узурпатор на великия българин Васил Левски ....

Гоше, много бързаш. Преди баража, трябва да направите традиционния шпалир на отборчето на Домус ага. Ех къде е Левски да ви види, плазмодии!

Дерби ли е??? Та този мач, в тази връзка, наистина е дерби. Изначално и хилядолетно дерби. Дерби, съществуващо откакто свят светува. Дерби, олицетворяващо вечната битка между доброто и злото, между истината и лъжата, между Левски и етрополско-ловешкото-московско-истанбулско ГМО. Сега негова арена ще бъде футболният терен на националния стадион, а злото и лъжата ще имат своето ново измерение и ново лице – припознатият от малокултурната и неграмотна част от българското народонаселение хибрид, сътворен този път не от класовата омраза на съветските болшевики и нашенските им наместници - шумкари и мандраджии, а от комплекса за малоценност на джуджето от село Микре.

ЦСКА може и да стане Шампион. Това е само "стъпка". Кой знае? Успех. Дали сте Литекс или ЦСКА, емблемата е Червената Звезда. Успех.

Коментарът на Тодоров е Уважителен, от където и да го погледнеш. Аз съм ЦСКА-р и на това в Ъ група и на това в А група. Желая успех на Левскарите, поне заради починалия Баща... но да видим все пак...

Е много ясно. То вие цял живот в схеми играете. На кой да бутнем, на кой да се напънем, как да прехвърлим едни задължения, че да си “изплатим” задълженията. Как да изхвърлим един отбор от Перник щото само ни се хвърля, как футболистите да се разписват за 1к лв за пред данъчните, но иначе да прибират парата под масата. Няма нужда от такива интервюта, ясно е на цяла България на кой фес се кланите в момента.

Чорбарската наглост и безочие нямат аналог във вселената. Идеално място, където престъпника гриша ганчев да създаде урода Литекс-Етрополе-София. Но трябва да призная, че безгръбначността на чорбарите не спира да ме изненадва. Да станеш евтина на някой, който те шиба при всеки удобен случай, изгаврил с е брутално с 8:0, а ти да му лапаш патката с апетит, е това вече е да си безобразно мекотело. Да ви е сладко припознавачи. Лапайте смело и не се притеснявайте, че ви еат отново.

Има един отбор в България който открадна футболисти от Сливен (2011-12), Пирин (2011), Нефтохимик (2005), Вихрен(2008) и още няколко отбори и после не им плати, което доведе до фалит тези отбори и те изпаднаха в по-долни групи. Името на този отбор е ЦСКА. Но това не е за първи път и последен път в историята на този паразитен отбор. Същото име на изродски отбор съсипа Литекс наскоро, а през годините го направи със Септември (1948), Ботев, Черно море, Сливен (1950) отново Септември (1968) И някакъв малоумен червендалест фен да говори за схеми при това положение е изключително нагло и смешно.

Говежди надежди !