17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вечно посраните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ. Сега трябва отново да спретнат мач с Монтана и типичният простоват лефскар Тиквоча пал да каже на кмета на Монтана да им пуснат на Евроидиотите за ново 0:4 и те отново да се направят на мъжлета.

За какво им е на Левски Треньор като оня дебелия на вратата казва кой ще играе и кой какво да прави.

ОЛЕ,ОЛЕ,ОЛЕ,Олелееееееее.Вече и с намалени състави,сс десет човека ни тупат вече.Муууууу.

Бай, бай Гошо. Вземи Наско и Тити с тебе. Да помогнеш на Левски

Най-накрая разбрах защо Тити пресича на червено

Чакаме Тити пак да ревне с два реда сополи и три реда сълзи

Георги Василев чака.

dokoga shte ni zanimavate s tezi huni

За този отбор се видя. че: - с пари не става, без пари - също не става, - с чужденци - не ставс, без чужденци - пак не става. ОчевАдно причините са много по дълбоки. Не знам това ли са възможностите на футболистите които се привличат и са привлечени, поредният треньор ли толкова може (поне да ги подреди и мотивира), но бих казал, че сините от година на година и от мач на мач затъват все повече. Гледането на мачовете им вече не е наслада, а мазохизъм. Липсата от години на халфова линия в отбора вече се превърна в липса на класа във всички линии. Стигна се дотам, това което наблюдаваме от няколко месеца, вече определено да не е отбор, а сбирщина на махленско ниво, с няколко групи по интереси - в ръководство, футболистите, а вкл. и част от т.нар. фенове. Има и нещо хубаво в цялата история - на практика не гледам ЕфБет лига, защото си е чиста загуба на време и нерви, да не говорим за естетическа наслада. А, да - "животът продължава", както винаги казват самите участници в "спектаклите", което си го превеждам като "въобще не ми пука"....

Проблема на уефски е, че нямат смислена детско-юношеска школа. Там се налагат единствено и само връзкари, а момчетата, които стават си тръгват след като са принудени да търпят подобно отношение. Мои приятели си преместиха децата след като в отборчето набутаха тотални некадърници, а те бяха принудени да стоят от страни и да търпят тази подигравка.

Пич, Левски като няма смислена школа, как ще обясниш факта, че в момента абсолютно във всички детски и юношески турнири, отборите на Левски заемат първото място??? Имаш ли идея? Ей тъй, да обясниш. Първият отбор е друг проблем. С треньор мрънкало никога нищо няма да се получи.

Спасението е само обединение с лудогорец. От тях ръководството, треньорите и футболистите. И парите. От левски - фенове, агитка и стадион на подуене. Мисля че е равностойно

Мнооогооо лесноооо за Лесна

Нр само Гошко. Наско и Тити какво чакате? Ще събираме ли пак пари?

Събирайте, то Подуяне и акъл заедно не виреят.

Абе тоя боклук Наско Педерасков Сираков ако беше залагал срещу Левски досега щеше да избие задълженията на клуба

Защо Г. Тодоров ще си тръгва ? Какво е виновен? Зтаеше се,че с тия слаби крави Левски не го чака нищо хубаво !

Ще ти кажа защо. Защото е мрънкало. Не спря да мрънка още откакто го сложиха пак за треньор по заместване. Мрън-мрън-мрън. Само мрънкане и все друг му е виновен. Левски няма никакъв облик с този треньор. Селски отбор вкарва през разградена защита. Липсва всякаква идея за конструкция на играта. Но няма и кой друг да се хване в такава криза за отбора. Няма значение. Ние сме Левски! Не Г.Тодоров. Споко!

От 1999 насам Тодоров 4 пъти става треньор по неволя, заради уволнен треньор. Аз му помня мрънканията от 1999 насам, всеки път едно и също - много сме зле, кой да пусна, с такива футболисти толкова, пари трябват, пари няма... Този човек трябва да е специалист, който да мотивира, да поддържа духа, да не се оплаква, да признава личната си неспособност, когато се наложи. Той винаги беше приеман радушно и с разбиране и винаги си тръгваше само след месец два, именно заради слаби резултати. Това вече 4 пъти. Все едно гледам един филм 4 пъти. И преди 2 месеца знаех точно какво ще се случи и как ще свърши филма.

Той сам си го каза - един път грешка, втори път грешка, вече е глупавато. А той за четвърти път грешки...

Абсолютно подкрепям мнението ти.