17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Говедата не се ли стягат за окръжната група? И не е ли време БФС да обяви рова още сега, а не като почне първенството, и тогава да се преначертават отново програмата без обора от Гейарена. Няма шанс за вас, драги говеда, законите са безмилостни - фалит и, Айде в окръга за епохални мачове с Буря, Ураган, Тайфун, Сила и все такива грандове на ЮгоЗапада... Няма лошо, и там се играе футбол, а и вашите дрогирани фенове ще се поукротят малко, защото там, по селата, хич няма да ги глезят - там чупят говежди кратуни... Чао...

А другата седмица едната чорба ще бърка в казана на другата чорба.ГМТ-то подкрепяно от пропадналата държава ще прави смесено дружество с цел кражба на Борисовата градина.Дали микренското джудже ще се бръкне да даде 23 милиона също е въпрос.Не плачи на чужди гробове.Интересно зо кое ЦСКА ще викаш другата седмица?Това се казва раздвоение на личността или шизофрения.До това положение го докараха от БФС , което е пълно с чорбари ,които всячески подпомогнаха да се създаде и оранжевото отборче ,като го боядисаха в червено.Бегом на стадиона за да играете със себе си.

Мярката е само една, трябват пари. Другото е подробност.

Сираков с какво е допринесъл или направил нещо в живота си за хората? Доколкото знам е бил един посредствен футболист, после комарджия Откъде накъде тоя човек въобще има нахалството да иска пари за нещо от държавата, я го пуснете на манафите Един мост построил ли е, един човек излекувал ли е, някаква иновация измислил ли е? Я у лево

Не ми е ясно що се пръскат държавни пари за едни ритнитопковци Ами ок, аме нека заплатите са по 2-3 хиляди на месец а не по 20-30 Ами дайте 20 хиляди на някой доктор или учител, що на тъп футболист с 2 грама мозък и мощен мерцедес?

Тити и Наско са поканени в понеделник 03.08.2020 год. на гости в Бояна на Баце в спалнята.Ще бъдат дарени с пачки и кюлчета от чекмеджето,защото Баце трябва да направи място за пачките от Виваком. Мисля,че поне това ще изпълни без заобикалки и предварителни условия за собствеността на отбора.

Аз предусещам че и малкото читави футболисти ще бъдат продадени и то за малко пари ( е тази ситуация ) и след това - въздух . Какво ще говори този некъдърни ръководител ? Ако няма спонсор Левски заминава .

Изобщо не видях най-очевидната мярка - “да играем футбол”. За сметка на това, говорим пак за трансфери, смъкване по една кожа от феновете и подобни глупости. Нещата са прости - започвате да играете, хората се връщат на стадионите, имате пари. Само с татуирани тулупи и балерини на терена, нищо няма са стане.

След като върна Баждеков, ясна е схемата! Ще се започне наново крадене от Левски! Сега тичат с Ревлюто да излъжат някой заблуден мангизлия и левскар и ,гледай какво става ! Всичките кожи от гърба ще му смъкнат за две години!

Не е луд да ходи в Левски на Раев!!! Като няма пари си стойте у вас!!! Кой футболист ще си плюе в лицето,Раев и ония дрисльо да му се правят на шефове и да не му плащат редовно заплата? За чест и достойнство няма да говорим...

Насо чертае, а Младежа беснее, че друг доставя "белото"

Нищо срамно да започнете на чисто при аматьорите!

1.пааариии... 2. мънииии ... 3. мангииизиии .... Това са трите баш мерки ... други няма !

Мили ми КУРЕ, червен ми БОЖУРЕ.

Футболът в България е странно нещо. Казано е, който плаща той поръчва музиката, посочва оркестрантите и определя репертоара. На публиката, ако и харесва гледа /може да лепи банкноти по челата на музикантите/, ако не, отива при друг оркестър. Ха сега да го преведем на футболен език:Един плаща, друг определя оркестъра, трети /треноьр/ определя свирачите, а публиката вместо да отиде при друг оркестър гони диригента, играчите , а понякога и този който дава парите. И после, "някой" да даде пари че ние загиваме. Кой да даде като на всеки който има му е ясно, че с такова нещо е най добре да не се захващаш, подадеш ли пръстче, отиде ръката до рамото, ако не успеят и главата. По добре по настрани. Управителни съвети, сдружения, тръстове, незнам си какво, ама все хора мераклии да харчат чужди пари. Левски е на дневен ред, но системата в целия спорт е такава-безотговорно харчене на чужди пари, което пък е възможно само ако по този начин те се перат. Виждаме колко реално влизат по легален път-билети, абонаментни карти, клубни аксесоари, телевизионни права. Не са достатъчно да покрият само текущите разходи. Всичко останало- хазарт, реклами=пране на пари.

Кой нормален човек ще дава пари на лачния комарджия Наско Гъзо и Тити ненормалника? Наско, левскарите те обичахме много, но ти за 15 години два пъти предаде Левски, не си свестен човек и никой ти няма доверие! Ходи вземи от Гришата!

Да оповестят публично заплатите на всички играчи и клатикурците около тях.

Наско Раев ( гъза) голям отворко се пишеше, ама голям бунак ще излезе! В момета Насето го играе безпризорен циганин, на който са му регистрирали фирма! До кога държавата ще е безучастен свидетел към подобен вид сделки?

Gugnelid

Питай Боко.

Спасението е веднага да се обяви несъстоятелност и да се започва надолу в групите. Всеки ден комедията става все по жалка, трупат се допълнителни разходи, за да може Насо и Тити да лапат...Да не се започва сезона, зашото само ще се бърка реда в Ефбет групата. Така или иначе че играят максимум до 5 кръг..по добре без тях отсега

Спасението на нашия любим клуб е само едно и се казва Пеевски /ДПС/. Дайте да целуваме ръка /да даваме гъз или каквото трябва/ и да ни спасяват !

Щом приехме Спас Русев и Божков,защо да не е и Пеевски! Каква е разликата? Само не знам Насо Гъзо като няма пари защо се бута в шамарите????

А свиването на разходите за заплати включва ли и 20 хилядната заплата на Малкия перукан?

Ники е по-голям левскар от тебе, кавал

на килограми и самочувствие, келеш

А на теб кой ти каза, че съм леФскар, бе тулуп? И защо трябва да съм говедарци за да задам един резонен въпрос? Защото се говори за евтини и ниско платени младежи от школата, за които е задължително да са с ниски заплати, а за заплатата на дебелака нищо.

Начертал бил мерки. Както бате Венци казваше постоянно: “ Сираков е от тия дето са свикнали да взимат от футбола, такива не дават”, надявахте се Бойко да прати някой спонсор и да се изживявате като спасители, ама не винаги минава номера. Нали виждате ситуацията на ББ. Даже не сте и прозорливи. И кака Илияна ниама да може да ти помогне.

Насо дойде да ни каже , че Левски е зле! Мерси. Къде са 10те фирми които заради името ти ще дават по 250-300К??? На Петрол и Стойне ли се молиш? И все пак само Левски!

Това означава, че оттук нататък европейската централа може да извади тима от турнирите си за една или две години Всички не професионални клубове в Европа ще направят доброволни вноски на сметката на говедата да не ги пропуснат като "бройка" Все пак веселят цяла Европа

Сираков ще Унищожи Левски , по Модела на Жена му Раева както Унищожи Златните Момичета в Художествената Гимнастика .

То се очакваше тоя да проиграе на покер Левски,заедно с оня ревльо и наркоман Тити.Мислите ли,че някой е луд да сключи договор за спонсорство с тези.

Кур за цска ловечкърпачев.левски го има и ще го има ако ще и на 10м.в ефбет лига.А цска не съществува.

Gugnelid

Ето заради такива боклуци не ми е жал, че УеФски ще си замине. Иначе би било неприятно да няма кой да ни весели всяка година в първите предварителни кръгове на европейските турнири...

Местя

си взел мажоритарния дял акции от Божков !? Ти си Сирак.. "Скитник", който търси "под вола" 5 милиона ! Ако можеха да бъдат намерени, ЕДВА ЛИ ЩЕШЕ ДА СИ ПЪРВИЯТ, КОЙТО ДА ГИ "НАМЕРИ" !!! Само с геройски ентусиазъм такъв проблем НЕ СЕ РЕШАВА !!!

Е те са ясни трите мерки : 1. Пари от шиши да покрият кражбите 2. Подкрепа от борисОФФ, за да се намери нов спонсор с милиони, които да се крадат пак безобразно 3. Отново да пробутат шеф на БФС да стане уефскар, за да може да се доберат до заветното трето място ! Какво ли не правят поудянските балерини, за да са трети !

Като нямаш пари,обяви отбора за продажба на хората с пари!Ти да държиш акциите и да командваш,а друг да налива пари,няма да стане!

титчо да продаде джипа, хем ще платят заплатите, хем няма да се мъчи горкия на кръстовищата като гледа как е червено

Сираков, дурт крадец, тия мерки и аз мога да ти ги начертая. Ако искаш левски поне да крета в А група, недей да крадеш.

Както бате Венци казваше постоянно: “ Сираков е от тия дето са свикнали да взимат от футбола, такива не дават”, надявахте се Бойко да прати някой спонсор и да се изживявате като спасители, ама не винаги минава номера. Нали виждате ситуацията на ББ. Даже не сте и прозорливи. И кака Илияна ниама да може да ти помогне.

243Win

Стига сте ни занимавали с тези некадърни чалгари и професионални купонджии с неоправдано високи заплати! Като почнат на играят като колегите си на Запад, тогава ще заслужат да съществуват. Сега е най-добре да фалират, стига са цицали от тоя и от оня. Когато един бизнес не върви, фалира. И с този така.

Дела трябват, дела! Нали така бате Наско се провикваше от балкончето си :)

90 лв за годишна членска карта са много. Пускайте ги по 15 лв. Даже и толкова ще е много за това, което фенът ще получи за тях.

Тези по 90 лв явно са ВИП и са под козирката !!!! Смешник комарджия и плачлив несретник на едно място

Футбол, в който няма зрители по терените (и да няма пандемия) е бездънна яма.

защо влзе левски, а не му плати задълженията??? защо вземаш отбор, след като нямаш намерение /а имаш възможности/ да го направиш ?

Е взел "Лефски".Борисов го задължи да издържа отбора.Черепа ви джироса на Борисов,само с парите от чекмеджетата щеше да ви издържа.Вие искате Сираков.Е сега го духайте.

Абе,станете аматьори! У наше село заплата няма,има банкет след мача!

ПАРИ и искат да прехвърлят проблемите върху футболистите и феновете.

В А окръжна ще имате много по-малки разходи