17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбрахме как от сега започва летоброенето. Разбрахме колко добро изглеждало бъдещето на Левски. Разбрахме, че положението изобщо не било толкова лошо - дълговете трябвало било да се връщат някъде в далечното бъдеще, а сега само 1.8 милиона били нужни. Е па хайде, Наско и Тити, дайте ги тези 1.8 милиона тогава де!

новият череп сложил очила :)

И Шиши не иска да дава .Ще трябва Баце по-дилно да тропне и да доведе спонсор.

Наско Сираков трябваше да предложи на Батков и Спас Русев акции и те деа влязат в надзорен и УС на Левски.Тоя ревльо за чеп ли му е , ще осополиви хептем клуба.Нещо няма да стане и Левски ще последва лошата съдба на ЦСКА.Не става със сълзи,трябват пари!

Петър Ганев. Старши изследовател в НПО "Институт за пазарна икономика". Какво става с ФК "Крадем държавата"? На фланелките им какво ще пише? "Америка за България" или "Sorros TEAM"?

Аха-хахх! Те щото агент Тара и шофьора от УБО са се затичали да ги вземат и ги сънуват тия акции...

Шиши тропа на бацито ви.

Разбрахме , кой акционер , кой надзорник , кой треньор , ама кой ще плаща май и Насо гъзо не знае !!!! А който дава парата поръчва музиката , нали така !!!

Големите проблеми за Левски тепърва започват! Интригите на Раева са без аналог в България!

Тоя пуяк още ще се надуе и няма да може и през двойна врата да мине . Вижте му стойката - конкурира Вожда Винету !? Дано той се усети и му свие малко перките по .. банкянски . Така де, не може толкова “перковци” да има на тая тетитория ! А пък жена му каква е селска куха лейка , квакаща пуйка и тя ! Не мога да ги дишам тия самозабравили се парвенюта, ритнитопковци дето бързо забравиха от какво “нищо” са тръгнали, а лесните пари и малко медийно внимание съвсем са им замъглили безмозъчието ! Това са едни нищоправещи безполезни паразити !!