Сираков поведе шествие за рождения ден на "Левски"

Наско е добро решение, да се обединим около него, призова Тодор Батков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сираков ръководеше клуба, но идваха пари от Батков за първоначална инвестиция и чак след време с успехите започнаха да идват пари. Парите идваха от успехи в турнирите и билети, но ФК "Левски" и тогава и години след това не произведе местен талант, който да бъде трансфериран в големите клубове на Европа. Разковничето е в школата, където корупция и интереси отдавна задушават в зародиш бъдещите успехи. А и доказано липсва "око" за таланта. И защо никой не разрови що за офшорна фирма и кой предложи милионите? Струва ли си задкулисие и морална проституция и милионите миллещи истински фенове да са излъгани и продадени?

Силен "Левски" се прави с пари, а не с Наско Сираков. Докато не застане богат благодетел, "Левски" ще мъждука и едва ще кърпи положението и запълва бройката в първенството. Жалкото в случая е, че се използва името на национален герой на България, който е на всички българи. Майкъл Чорни -бандит и персона нон грата в цяла Европа ли ще застане зад Апостола и святото му име. Тодор Батков ли, според който е дал за финансирането на клуба 46 милиона, а не казва колко е получил и за всички е ясно, че е сол ташак на Чорни и пере парите му.

По идеше ... Благодетеля и Бащицата да водят дружината ... Представям си Ги - най-отпреде, на бели коне, ... пардон - на черни джипки, като едни възрожденци и будители, а зад тях, до където поглед стига - колона левскари с бири в ръце, а тук-таме - и с водки! И - край няма празника наш, дорде свърши сухото и ... Той е на власт!

Ми той като е огладнял последните години и е скъсал джоба как няма да го иска...И Павката се чуди какво да прави с “дарението” ама първата му работа беше да си преведе забавените му 3 заплати...

От старо време се знае, тръгне ли стадото на шествие, следват големи измами.

Считам, че НС трябва със закон да забрани спортни отбори да се кръщават с имената на национални герои. Иначе се стига до ненормални унижения към великите личности, както е и в този случай.

Честит празник на всички. А на левскарите препоръчвам да си купят по една чалма.

Морално деградирали пропадлъци,това са пишещите се за фенове на отбора от Подуяне.Днес е ден на славянската писменост и престанете да ни занимавате с това как ви е изнасилил Пеевски.Приехте пари откраднати от залъка на старите хора и децата,цял живот изнасилвани,я от Цола Драгойчева я от агент а на ДС Г.Марков, това са подуянските евроидиоти.

Нормално...зер е байрам! С интерес очаквам как хунтата ще извърти нещата, че да не е нужно да се доказва произхода на парите! За ЦСКА и Локо Сф гледаха под лупа всяко левче! Този отбор не е продал нито ЕДИН играч в голям отбор! Наско така и не игра за Сарагоса....само къщата си кръсти вила Сарагоса! Тити беше юноша на ЦСКА!!!

ГАВРА ОТВСЯКЪДЕ. ОТБОР СТОВА ИМЕ С ОСНОВЕН СПОНСОР ДПС.ДА ФАЛИРА И ТОЛКОВА. ОТ ЗОНИТЕ ОБРАТНО В ШАМПИОНАТА. ОЩВ ОТ СЕГА СЕ ВИЖДАТ ЕДИН КУП ПИЯВИЦИ СМУЧЕЩИ ОТ ОТБОРА.

Този отбор съм го отписал отсекъде. Всеки истински левскар би се срамувал от това, което се случва в момента. Позор!

Защо НАП не предприема никакви действия спямо несъстоятелното АД нарекло се с име на апостол? За други отбори бяха непреклонни!

Беевски защо не е там?

Целият този цирк е за отвличане на вниманието от арогантното отношение на мафията по отношение на реалните проблеми в страната - ремонта на ремонта на ... на Графа, изграждането на водопровод до Перник с тръби за отходна канализация, разкритията на Божков за корупцията на най-високо ниво, замърсяването на морето край Варна и убийството на разследващ журналист и т.н.

Честит празник на всички българи . ЯКО 'интимни' шествия ... напоследък . Само няколко човека с маски и никаква дистанция .

Там беше и парите за бирата даде ... ама не искаше много да се афишира, той знаеш - като дарява, от сърце го прави и никога на са афишира, затова беше в една скромна черна жипка, с охраната се беше сбутал вътре, от скромност ...

И този крадец Сираков се включи в глупостите на измамниците в Дубай . Този и Батков са в основата Левски да е в това състояние, махайте го този крадец

Говеда, защо сте без маски и на групи, а не на 2 м един от друг? Това не е обора на Гейарена, да се скупчвате като стадо... И докога ще ни тормозите с присъствието ви в футболния елит? С близо 40 млн дълг, без да плащате ДДС вече 6 години и без намерение да връщате дори стотинка, как си въобразявате бъдещето!!! Айде, в зоните, там ви чакат епохални мачове с Горно Надолнище и Долно Нагорнище!!!

Е може ли властта, която трябва да е неутрална, да подсказва, че акциите трябва да се дадат на Гъза. За Раева, че ходи при ББ и с вкисналата шунда получава пари на данъкоплатците за федерацията й го знаем. Сега и Гъза ще ходи при ББ да си сваля гащите.

Наздраве, българи! Някои искат да смениме името свято, даже и датата на създаване, да, да, ама друг път! :) Само ЛЕВСКИ!

ТИМ, ЛЮБИМ ЕДИНСТВЕН НА СВЕТА, ТОЙ СЕ КАЗВА ЛЕВСКИ СОФИЯ. ЛА ЛАА, ЛАЛАЛАЛАЛААА

Поради липса на гей парад ни компенсират с това.

Изглежда не знаят , че днес е 24-ти май !Не се родеят много с буквите .Да минат поне покрай паметника на братята и някой да им изнесе малка беседа за тях , та белким запомнят нещо ! Те сега мислят за други кумири -парите ! Но няма да избягнат съдбата на ЦСКА !

От 10000лв примерно, всички много милеят за отбора и го обичат, и реват, и душата и сърцето си дават, ама като си напишат едни заплати... на кой 10, на кой 20, на кой 50 000лв. Абе ЛЮБОВ!!!

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Боже, Боже. 106 години футболен клуб Левски, 106 години цирк в България. Ама как си вярват, че са стотици хиляди.

видно от снимките върви добре за сега. Царство им небесно на отбора, какато и на акциите без всякакво покритие! Какви са тези двама кривокраки от втората снимка дето “ритам с левио па топката се удари у деснио”? Това цялото шоу е те накара да се усереш от смях!

Ебати безобразието. Какво общо има Васил Левски с тоя отбор. Излагания. Всички знаем че сте милиционерския отбор спартак София

106 ама всеки запознат с футбола в България знае че фк Левски отдавна го няма. Това е милоционерския отбор Спартак София.

ЕДНО ВРЕМЕ ФАЛИРАХА ЦСКА БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО, АМА ЗА ОТБОРА ОТ СЕЛО ГЕРЕНА ЗАКОНИ НЯМА.

Е това ли е най доброто което можаха да изкарат