17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двама НЕморалници си направили среща и сега спорят кой е по-морален!

За много хора по света художествената гимнастика не трябва да е спорт, а комбинация от балет, гимнастика, театрални танци. Трябва да се извади от олимпийските игри и хората да се занимават в хоби групи по интереси. Правилно предишния министър не е дал шапка с пари за това хоби. И правилно е записал Илиана Раева защото тя е фурнаджийска лопата.

Тепърва ще излизат скандали. За 7 месеца управление на Кирчо Лъжеца и Кокорчо крадеца скандалите са толкова много, колкото ББ не можа да направи за 12 години. Дали от глупост и некомпетентност, дали от личен интерес, не знам. Но където пипнеш все сланадл. Лайньо Радев долара цялата тази пасминс. С вдигнатия юмрук. А после тия се помислиха за много велики. И я подкафаха през просто. Изпокарсха се с всички, включително и с Лайньо Радев. Сега, обаче той отвръща на удара. Служебно правителство разследва всички далавери, но най вече тия на Лъжльо и Кокорчо. Защото Лайньо Радев добре знае че всичко ти ще му го натресат на него. И скъпотиятс и инфлацията и целия Хаос. И сега се опитва да се прави на справедлив. А тия дришльвци го плюят. Като че ли миналата година не го славославяха. Десните, уж политици Предпочетох с един фатмак с генералски лампази пред ректора на Университета. Голям ташак. И сега ще си го получат . Хитрец излезе Лайньо Радев. Хитър селянин тип Андрешко. Странно за военен... Ама за 6 години в Президентството се ошлайфа.

Да живее БОКО ТИКВАТААААА

Разбираемо. За собствена сигурност. И жените понякога изнасилват.

Всъщност има закон. Когато има ТВ наблюдение, респ запис, трябва да бъдеш оредупреден. И всеки може да види табелките, където има камери. В банките, по кръстовищата, в Метрото, в парковете и т.н. Така е по закон. И който не го спазва закона, трябва да отговаря. В Лондон има стотици хиляди камери. Снимат къде ли не. Но ако си позволиш да снимаш някого без негово съгласие, жална ти майка. Ще те съдят до дупка. Ето така се прави. Но от един чалгасар какво да искаме....

И кое му е "незаконното" ?. Държавен служител е и би трябвало да е дори задължително. А колкото до позициите на Лечева., тя отдавна принадлежи към един.... особен бизнес кръг

Що да е "морално и законово" нарушение бе? Тоя министър е държавен служител, Раевицата като е отишла да си говори с него, обществото има право да знае всяка думичка! "Морално и законово" нарушение щеше да бъде ако я беше записал гола под душа, а не когато оная е отишла при него да си говори насаме за кой знае какво! Даже трябва всичките ни министри, прокурори, магистрати, дупетати, ченгета и цялата държавна пасмина да им се прави записи всеки път, че аман от тайнички разговори насаме, в които после се връткат нашите пари!

Ама хайде да направим разлика между министърът записал, но може да публикува само откъслечен запис и - всичко се записва и всичко е достъпно за публиката! Министърът е действал подмолно и незаконно. Записът със заплахите на този министър към Христинка показаха и интелекта, и манталитета му. Нямам нужда от повече доказателства.

Кой си ти бе Мучо?

Ами министърът го е казал - при нужда ще стане достъпно за публиката. И ти кой беше, че да имаш-нямаш нужда от доказателства?

Незнам дали знаете но според Конституцията е забранено записването у снимането на някого без негово съгласие. Така че е дори подсъдно. Така че господа защитниците на този мошеник на който му излязоха доста от далаверите ограмотете се. Докато защитавате подобни отрепки Нико го а няма са да се оправи държавата.

Не знам дали знаеш, ама по държавните институции, а и по частните също, масово има камери. Не знам дали знаеш, ама и на ченгетата им закачиха камери. "По конституция" това важи само когато представляваш себе си като физическо лице, а не когато си на публична длъжност.

От кога е неморално да записваш работни срещу? И какво му е неморалното? Освен ако срещите са да се бръщолевят безмислици , които няма да се изпълняват, всеки трябва да си стои зад думите.

Записи това да не е КГБе министър боклук

някой ще ми кажели къде пише, та и аз да го прочета, че нямаш право да записваш разговорите и срещите си с други хора?

От Конституцията на Р. България.

Чл. 35. (1) Всеки има право свободно да избира своето местожителство, да се придвижва по територията на страната и да напуска нейните предели. Това право може да се ограничава само със закон, за защита на националната сигурност, народното здраве и правата и свободите на други граждани. (2) Всеки български гражданин

Насрс де

Ами прочети НК умнико. Конституцията също. Може и да загрееш.

Руди е истински женски полов орган и пълен боклук. Илиана Раева и Весела Лечева имат по-мъжко поведение от този мухльо и смотаняк Руди. И да питам за един приятел - кой всъщност е този Руди, какъв точно специалист е и какво точно е постигнал в професиналната си кариера. Този мухльо и боклук Руди не е достоен дори да седи на една маса с доказани професионалисти на световно ниво в тяхната сфера като Илиана Раева и Весела Лечева. Ама какво да очакваме от боклуците на ПП - виж Кокорчо Меката Дупара и се сещай за женския полов орган Руди.

Един спорт остана, чиито победи прославят България и ние го плюем!

За Раеви се знае отдавна че пипат.Господина е бил подготвен.Явно някой се е опитал да го сапуниса.Интересното е че не ги разследват.Прокуратурата спи не са бръкнали не са ги хванали но няма желание. Интересното е че Лечева прави параванче. Чорни навремето го острига 0 номер заради токова пипане.

За тази среща Илиянчето си беше сложила официалните цици.

Когато псуваме, че няма осъдени и разследвани за корупция ли сме прави или когато плюем срещу записи без съгласието на мошенници? Сигурно ББС са виновни за поведението на Иван Славков, че са го подтиквали към подкуп, че и го записаха. Просто лъсва истината за Илиана Раева и мрежата и от лъжи. Да, това не прави гелосания симпатичен, но сега е прав. Гневете се на лъжците, лицемери и мошенници.

Вече се видя що за стока е той на записа с Христинка. Всякакви негови записи на други хора за мен са само с цел лична изгода, а не обществен интерес. Ако беше различо, отдавна щеше да ги е публикувал или сезирал съответните органи.

Този е цигански тарикат. Всичко може да се очаква от него.

Това е учебникарски пример за грандиозно нарцистично личностно р-ство и макиавелизъм.Тъмната триада-нарцисизъм,макиавелизъм и психопатия там някъде ще да е.После всеки опарен и се чуди ама защо така.Да прочете малко и ще разбере защо така.Има обаче още глупаци които се връзват или просто са намерили себеподобство.

Мн.добри цици се виждат на снимката, памуци ли са, силикон или наистина ?

Като гимнастичка ги нямаше. Имаше малки подутинки под трикото. Явно Наско се е поизръсил.

Нямаше ги като гимнастичка, защото беше на 18! Толкова ви е важно кой какво има в сутиена! На горния етаж обаче, вие нямате нищо!

Естествено , че ги е нямала. Но колко години беше тогава? Да не говорим, че сега има момичета в тинейджърска възраст с такива "данни" / естествени/ и приличащи на лелки в други части на тялото. Дали стават за художествена гимнастика, как мислите? Защото някои си мислят, че стават.

Насо Раев ще го е.. в гъза. С презерватив.

ЗаписА онзи кастр*ат не ривахте!

Разправий между п.л и к.ва но много ще е интересно ако Серж Йофу изкара записи с Раева от преди 20 г.

И нас ни записа, затова сега е депутат.

Гнусен, мазен лайнар е Руди, подъл и отмъстителен неможач - оази Боже от таквиа в управление !

Ако е запивана без нейно знание е абсолютно измикярско, ако отиваш с идеята, че ще записваш някого, дори и със знанието на другия, то си се подготвил да отговориш тенденцоизно с цел манипулация.. Лично на мен, този ми е изключително нечистоплътен (не облеклото разбира се)..

Не го съдете, момчето е воайор.

Май си пада по дърто - GILF

По долно и нагло същество от гимнастиката няма.

Има !!! Българският футбол

Качени ли са в порнхъб?

Тя е неуравновесена, фурнаджийска лопата, надъхана и отмъстителна лелка!

И какво е скандалното ?!? Още по-добре - всеки ще може да го види при желание ! А законно - стига да е обявено редварително , че срещата се записва - напълно законно е!

Е да ама не е обявено!

На амбреажи като руди гела хората не трябва да обръщат внимание. По добре да се мачкат като хлебарки.

Ами прав е човека! По добре да има запис, че току виж утре казала, че я е изнасилил! То сега е модерно...

Къде си чул Пе--л да изнасилва дърта к--ва.