Скандал с проститутки разклати спортната империя на Америка

Милиардерът Робърт Крафт притежава най-успешния отбор на новия век - Ню Инглънд Пейтриътс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто искат да му вземат бизнеса защото отборът му е станал много силен, а завистници - колкото щеш!

Ако бях милярдер щях да си имам "човек", който да ми ги урежда тези неща. Казвам му "пич, днес искам да правя секс с две жени, уреди го" и не ме вълнуват подробностите. Важното е като вляза в хотелската си стая да ме очакват двете мацки готови да ме сцепят от секс. Какво ще ти се занимавам да ходя по разни салончета.

Значи, ако съм разбрал правилно, това че ползвам услугите на проститутка се води склоняване към проституация. А като си плащам данъците не се ли води склоняване към корупция?

77 годишен с две посещения за ден на публичен дом? Тоя не е бил хванат , а се е хвалил.

В щатите проституцията е забранена ( с някои малки изключения в щата невада). Такива масажни салони има почти навсякъде - и са известни с тази си дейност. Властите от време на време ги затварят и те се отварят на друго място. Очевидно за да се отварят има и интерес от клиенти. с други думи този е един от многобройните клиенти на такива масажни салони.

Каква му е диетата на този батко? Два пъти на ден!? Браво!

Тази статия и коментарите под нея са типичен пример за неточна и ако бе манипулативна, то подвеждаща информация, използвана за пренасочване на вниманието и коментарите към обичайни тривиални теми и стигми! Какво се разбира от статията накратко: че милиардерът Робърт Крафт, собственик на популярните “Пейтриътс” в Америка, бил заловен в клуб за масаж и ще му наложат санкции и наказание, и какви ще са последствията... И шайката глупави тролове и илитерати се хвърлят тривиално по темите си - срещу американците, този спорт, срещу Америка изобщо,..,НО!!! с предполагаемо благоволение за тези, че на тази възраст още го вдигал, и естествено по рефлекторната условна реакция на тези като при кучето на Павлов стигат пак до любимата си тема за джендъри, педераси и др... А каква д всъщност историята и истината? Това е полицейска операция, която започва още от Ню Йорк, минава през Китай и стига до няколко клуба във Флорида. Съава дума за група от около 40 човека, които са заподозрени и обвинени в трафик на хора, пране на пари, дводничество к принуждаване към проституция,... Повтарям - 40 човека! И лицензите на тези за масажи са издадени всичките от Flushing, Queens, това е нещо, което ги свързва всичките, както и че клубовете тръгват като мрежа от там! И сега ключовото изречение в ИСТИНСКАТА история: Kraft Е МЕЖДУ 300 - та ЧОВЕКА (повтарям к потретвам, ЕДИН ОТ ТРИСТАТА ЧОВЕКА), които са обвинени в тази свързана с проституция МРЕЖА ОТ САЛОНИ ЗА МАСАЖ!!! А сега продължавайте с коментарите и простотиите си! А

У нас, с нашите проститутки, съдиите, не би имал проблем.

Това не е футбол, а е ръгби. Но е генномодифицирано ръгби. На 77 години да плющиш си е отлично постижение. Само затова трябва да го наградят, а те в затвора искат да го вкарат - идиоти.

Тези вече се оляха.

Отвратителни лицемери са "демократичните" САЩ ! Навсякъде публични домове, по улиците пълно с проститутки, но всички са големи моралисти !

За публичните домове трябва да се сърдиш на рускините и путин.

tonk11

Така е. Този салон за китайски масаж пак той го откри. Миналата година.

Значи, доколкото разбрах, това да отвориш "салон за масажи" си е съвсем законно, НО, да си Клиент на "салон за масажи" си е за затвора. Интересна бизнес концепция, моля, някой от по-осведомените да ме просвети...

Ми жена му почина преди няколко години, кво да прай завалията?!.Да речеш да е изневерявал, па то...

tonk11

Браво на дядката! 2 пъти на ден на 70 и кусур си е подвиг.

Лицемерното лице на "страната на демокрацията": морал = 0, содомията е едва ли не задължителна, и дори е забранено да се изкзваш срещу нея (пс...сти, л..ки, трансове и т.н.), човек на годината - травестит, филми, песни - само содомити, президенти - половината секс маняци, проститутки навсякъде, общоизвестен публичен дом, но когато е удобно - някой отишъл там и си наел жена и айде у затвора.... Да беше направил геноцид над някой народ щеше да му се размине ама...

Па що не дойде да поощри малко и ,,нашите девойки"на Лъвов мост та се вдигне и бълг. икономика.

Евала на такива 77 годишни които го правят по 2 пъти на ден!