Коментари - Скандал с расизъм и у нас - габонец твърди, че е наречен "маймуна" на терена | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ясно ли е кой по-вече се е обидил? Габонеца или маймуната?

На мене като ми викат "скопен шопар" не се обиждам

Вижте тия наши кавали от БФС, не наказват расизма. А от коментарите долу виждам, че феновете го харесват и му се кефят. На "Славия" не им е първи път. И на Венци Стефанов КОЛКО ПЪТИ ТРЯБВА БЕ ГОСПОДА ОТ БФС ОСТАВКА НА ТОВА РАСИСТКО РЪКОВОДСТВО

И що реши, че е расистко? Щото ЕЖК? Ако те нарека крава или прасе това расистко ли ще е?

Всяка жаба да си знае гьола... и много проблеми и неща ще ни останат спестени.

"Скандал с расизъм ..." - аз не виждам никакъв скандал. По-скоро виждам поредния опит за раздухване на темата "расизъм", от страна на този габонец, което си е част от по-голямата стратегия за опити за насаждане на вина и извли

... и извличане на политически и икономически привилегии от страна на всички "чернокожи", неолиберални и ЛГБТ-общества. И да попитам, защо всъщност приемате подобни "футболисти" от Африка? Толкова ли не се сещате, че всички подобни играчи приемат да играят в България, само като част от стратегията им да заминат за друга европейска държава? Наемат ги за месеца-два, максимум до година и се уреждат да заминат някъде в германия. Това е тяхната основна цел. просто няма смисъл да се наемат подобни същества. Играйте си само с български играчи, колкото-толкова. Черните са само проблеми и никакви ползи.

Ами то маймун е популярен израз, дори се използва между приятели. Никой не се обижда на такива приказки, защото знае, че няма нищо общо с маймуните. Това е като негрито в латинска Америка, за което наказаха един урус в Англия. Луди хора ... Те и в Африка се обиждат на маймун, къде на шега, къде на сериозно, но не пишат за скандали в Нигерия за това.

Аз чат-пат и на детето викам маймуна. И това ли е расистко, или само ако субекта е дресиран да подскача като му кажат "маймуна"?

То и аз казвам така, когато се глезундри. Тя пък ми казва, че съм бил да речем бебе или коса. Детска работа.

Дядо ти викаше на Тигана печка. По-политически коректно е. :) Иначе си прав де.

Габон не беше ли вид маймуна? Сега Божидар Искренов може ли да се оплаква срещу расизъм, въпреки, че е бял?

Нали знаеш че само белите са расисти. Черен расист няма! както няма и китаец-расист, няма и жълт расист. Въпреки че точно черните и жълтите са най-големите расисти, те никога не могат да бъдат наричани расисти. Расисти са само бели, без значение какво са направили, или какво не са правили. Белия вече винаги е виновен, той е лошия, той е расиста. Ето, и новите политкоректни филми, винаги черните са добрите, а белите са лошите. Черния си казва спокойно "снежинка, белчо, негро" и никой не мога да каже че расист, но ако някой бял дори си помисли да каже нещо друго, освен политкоректните думички, то той веднага бива разпъван на кръст, обявен за най-лошия враг на цивилизацията, и всичко в което той е дори споменаван, бива забранявано и изтривано.

Хахахахахахахахахахаха. Е тоя не знае ли, че тези не минават в българия? Тук може да те нарекат маймуна, кюнец, чернилка и всякакъв педераст и на никой не му пука. Ако си се обидил, си е за твоя сметка.

Как се доказва подобно твърдение?

На времето Стоичков какво беше казал - "Ще се извиня на Дешан че съм го нарекъл негър, стига да успее да ми докаже че не е негър". Та и с тоя така - да докаже че не е маймуна и ще спрат да го наричат маймуна. А до тогава ...

На Десаи бе,унуфри.

Може, не споря. На мен всички ритнитопковци са ми еднакви.

И не негър а черен.

Добре как се вика на маймуна по друг начин. Когато видиш маймуна казваш маймуна, как по друг начин.

Пак ще простят на белите чаршафи... Снощи и съдията ги подпираше 90 мин Явно, така са указанията, но Етър пак ще се спаси, макар и по трудния начин...

Ще ти кажа какво да направиш – намери си географска карта на габонски , виж къде Габон и ...бегом към нея!

Ние у наше село сме по-толерантни.. На такъв му викаме шпор!

Я мамуната можела да говори!?

Съдията през целия мач тенденциозно подкрепяше Славия. Венци Стефанов явно знае добре на кой, колко. Сега ги изхвърлете от групата или им вземете точки за расизъм. Не им е за първи път

Може така е. Теяб е просто да му кажат че е животно

От "4 лапи" са се задействали и ще го, съдят засега неизвестен нарушител за обида на животното и сравнение с бездарен ритнитопковец от Африка.

Абе защо се обижда като му викат маймуна! Ние на улицата като играем футбол и викаме на някой куче, той не се обижда. Каква е разликата да те наричат куче и маймуна. Даже по-общо мнение маймуната е по-умна от кучето. Все пак това е игра а не парламентарна трибуна. А пък като гледах миналата седмица парламента се чудя с тизи изисквания за подвикванията на терена, по-добре да назначим в парламента всички футболисти от отборите от А група, че да се пооправи малко хамалския език в парламента!

Право е момчето.Аз на жена ми си каквам мамуна и после си я Ужажавам.

Момчето тепърва навлиза обстановката у нас. Ние на чернилките тук си им викаме мамуни за добър ден! То това си е един вид поздрав. Нека се учи момчето!

Всички произлизаме от маймуните, но защо само афробългари се обиждат от това?

Твоето родословие не ни интересува. Някои от нас произлизат от хора.

Като му е обидно, да си ходи в Габон.

Откога маймуна е обидно? По същата логика и лъв, тигър, канарче, сврака трябва да обидно

пак се покатерило на палмата и друса клона.

Не се сърди бе копале, от тук на сетне, Снежинка ще те наричам.

Може и брикет