17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя е по-голям олигофрен и от Макрон, просто не знам как канадците пак гласуваха за него, явно направи няква измама тоя

Люлката на либералния фашизъм, извратенията и пед.ерастията.

Персия , е една от люлките на цивилизацията, а канад е, кенефа на америка. Да правим ли някакъв аналог,или няма нужда. Персите ще ги има още хиляди години, а канада- не се знае кога дядя Вова ще реши да ги "изгаси" Всички краварски тролове - сега!

Цивилизован свят и демокрация ли, всичко на запад е една измама, а целта е тотален контрол и диктатура.

Трюдо много си позволява.Знае се,че мрази половин свят,но да използва спорта за политически цели е,показва,че го е страх от предстоящите промени.

Надали мрази половин свят, но виж, него го мрази доста повече от полвината свят и най-лошото - поне 95% от канадците. Малък пример за всенародната “любов” - вчера отмениха една негова предстояща изява в British Columbia, точно защото гражданите заплашиха с големи протести, ако посмее да си покаже физиономията.

Много защитници на Иран наоколо. Защо не се преместите да живеете при тях, бе - много ще ви е хубаво в условията на екстремен ислям. Даже талибаните в Афганистан бяха по-назад от тях, но по примера на политическия режим в Иран забулиха лицата на говорителките по телевизията.

За теб знаем че си краварски отпадък. Които не е с измислените "кравар-бойс" , не е човек , Всички ги пращаш или в Русия, или в Иран, или в Китай. Много загладеният ти мозък, не може да проумее, че има и друго в живота, освен троският ти мизерен животец Тука говорим за спорт - знаеш ли какво е това? А любимият ти Трюдо, е същата американска изтривалка , като Киро! Аз съм против Киро - ще ме пратиш ли в България???

А футболистите на Иран ли са свалили самолета, ве джендър скапан? Едно към едно сте с нашия боклук Петков.

Няма значение. Когато по света, специално в Европа, другаде не ни знаят, им кажеш, че си от България, реакцията е отрицателна. Ти лично не си виновен, нали? Но със сигурност има защо заради други сънародници. Така сме си постлали като мнозинство. А държавата Иран и други подобни ислямистки точки с грубо погазване на елементарни човек и права като нея, трябва да бъде поставена в пълна световна изолация. В случая Трюдо е прав - казвам го като човек, който счита, че този политик е 100% за затвора, заради всичко което направи през последните десетина години с Канада. Канада не е онова, което беше преди 20 години, затова и много българи си продадохме всичко и се прибрахме, а въпросният фигурант стои в дъното на този процес.

Стига сте говорили глуости. Негативното отношение е само в главата ти, породено от маса комплеси. Същите коплекси квито ги имат македонците. Аз досега не съм бил посрещнат дори с нотка на негативно отношение, при споменаването от къде съм. А споменавам, защото хората ме питат от къде ми е акцента. Живея в чужбина. Обиколил съм доста държави , никъде никой не еизразявал негативно мнение .. Хората няат комплекси на тема произход и не им пука от къде си. Ако си цървул и се държиш като цървул, ще се отнасят към тебе като с цървул, дори да си роден в Бъкингамския дворец.

Изолация,а?Ама сега са готови да отменят санкциите,за да им "цунат"петролчето.

За съжаление не си прав, въпреки, че ми се иска… Имам две гражданства и обикновено пътувам с небългарския си паспорт по света, всъщност имам само Бг лична карта. Та както и да е, в Европа понякога ми се е налагало да давам и Бг документ като втори. Не твърдя за 100% от случаите, но в повечето случаи ПРЕЛЮБЕЗНОТО отношение се изпарява в момента, в който зърнат Бг документ, да не кажа, че е имало и драстична промяна в поведението. Така че, колкото да ми се иска, да не е така, за съжаление това са фактите.

Ако някоя друга държава, примерно България, беше отменила мач с Иран, защото БГ граждани са убити от Иран - щеше да има яко одобрение, че сме преебали ислямистите. Но бг нациста и комуниста от ислямистите повече мрази либералнпото отношение. Защото думата либерал идва от либерти - свобода, а българинът не иска свобода. Не само за различните, но и за себе си. Баси Бай Ганьото. Еми малко ни е било 5 века робство. И за 10 века нямаше да се научим да ценим свободата (либералните ценности).

от коментарите става ясно ,че фифа са лицемерни бо ци, като всички западни беценности

Обикновен фашизъм!

Либерален фашизъм в действие.......

Дали ще ги изключат сега от ФИФА? Помня, че изключваха разни Африкански държави, заради замесване на правителствата във футболните неща. Или това е, само когато става въпрос за "вражески" държави. Когато е за нас, правилата не важат.

Тиху ся, тиху. Ония беа кръвожадни диктатори, тоя тук е джендър-либераст. Това тук е демокрация в най-висша форма. ха-ха...

По тази логика Япония има пълното основание никога да не играе със САЩ! Педали сър :)))

FIFA не раздаваше ли строги наказания при намеса на политици във футбола?

Канада - Иран, 25 юни 2022 г., София, Арена Армеец ВОЛЕЙБОЛНА ЛИГА НА НАЦИИТЕ

Ама не в КЕнада

Санкции срещу западните лицемери за подкрепата на преврата в усрайна? Който разговаря с нацисти, той самия какъв е? Я па тия

с г.й премиер ко да се очаква??? Явно като малък са го лющили

Ба-а-ааа и като голям не са го пропускали. Виж как му е увиснала зъмбата.

Дали ФИФА ще извади Канада от световното, заради намесата на държавата във футболните дела?

Иранците нали си признаха, че са свалили самолета, поради некомпетентност и пр. Сега за това ще ги наказвате още 100 години ли?