Скандален британец изхвърли Джокович и постигна най-голямата си победа

Преди четири години Дан Еванс бе изхвърлен от тениса, а сега надви световния №1

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Специално до aman... Пундьо ,за папагалите като теб ,които видимо хабер си нямат от тенис ,казвам;Това бе първият мач на Джокович срещу Дани Еванс.Играл е срещу Надал и дори прясна случка ,тази година точно той отстрани Федерер от Абу Даби,но с Джокович това бе сефтето.И да са ми честити паричките.

Заложих 1000 лв за Дани Еванс .Нашия постоянно пада от него ,а това беше първия мач в който се среща с Джокович и честно казано ,усетих че ще има изненада.

Брей, голяма е болката в задника ви, а сърболяшки фенчета, нещо сте се спотаили и ни гък ни мък, дълбоко ви го нахендриха и сега само се чудите как да го извадите? Става, ама ще ви боли със сигурност и друг път ви се е случвало! :) :) :)

сръбският боклук смазан от някво наркоманче, смърт за тебе и тъпия ти баща, боклуци.

Ко стана бье просърболяшки продажници, нольЕто - смешника му отвяха плявата и то не кой да е а англичанин! Или ще кажете той нарочно падна, за да не срещне пак страшника Надал и да бъде размазан като ваденка по корта!? Ха, ха, ха ...

Да нарочно падна. Говорете си колко щете еснафи англифило и еврогейове. Почти нарочно падна тук да, не си даваше много зор просто. На Ролан Гароа ще си даде за да можем да видим как назобания злобен травестот с испански произход само си показва зъбите безсилно и безславно. Слава на славянския род! Помози Боже!

"За Еванс това е е първа победа над тенисист от големите трима, като досега той неизменно губеше в мачовете си с Джокович, Роджър Федерер и Рафа Надал. В срещите си с Федерер и Надал той имаше съответно 4 и 2 загуби, а днес за първи път игра срещу Джокера." Особена творческа инвенция на автора - хем губил досега всички срещи с Джокович, хем в първата среща между тях го победил.... Голяма безмислица!

И това не е зле: "Британецът проби Новак в първите му два сервис гейма и поведе с 4:2 в първия сет преди Джокович да изравни до 4:4, връщайки единия пробив. " Трудна работа е да го докара до равен при 2 към 1 пробиви