17-11-2017 20-11-2018

Коментари

30% -30% , треньора обаче трябва и да гарантира здравето на отбора, да поема и съдебна отговорнот, когаот се налага!

Това не е ли за затвор?

tozi da ne e rodnina Vutzov ,oniya edno vreme subirashe natzionalniyat otbor vuz osnova na tova kolko shte si plati vceki futbolist.ebati i yzarvulite.

На Минковски, който се гуши едновременно като мениджър и треньор на националния отбор и като клубен такъв, тия 30% вземани от наградите на състезателите ще му изедат главата!!

самозабравило се е май плувното ни ръководство...

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува вече над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани.

хахах за да си прикрият дрогираните задници сочат тоз и оня вземали им премиите..а мърлата с разширения анал що ще ф турция? лайнарите зобели тайно и ги хванали...Доживотна забрана з а всички замесени.

Доживотна забрана за треньора и доктора трябва да има, а и други сигурно са знаели...

АметАзнавур

точно псевдонационалите трябвада бъдат изгонени, зобят купувайки си от разни дилъри на черно с цел да изпъкнат ама не с качества...а другите замесени също, винаги се получаватака ,,когато централно зобят иома схема а тук тъпотия и тя лъсва.. няма как да са гълтали необозначени хапчета и насила никой не ги кара, тая дропла в турция няма никакви успехи но там я мандръса някой амуджа..и не само един и пак за $

Дрогираните при централизирана подготовка са само централизирано дрогирани......

После гламав Ганьо крещи, че западняците са му виновни, че е смотан. Българският и руският народ трябва да изтекат в канализацията на световния клозет, за да не пречат на цивилизацията. Така е най добре. Срам ме е, че съм се родил в този кенеф.

То малко зависи от всеки един от нас пич - само с мрънкяне не става. Като не ти харесва кенефа, вземи го пооправи.

Леща, проблемът е в народа, в самите хора. Как да оправиш мангалския манталитет на бугар бугар. Ако ще и Байдън да ни стане министър председател пак няма да има ефект.

Не давай на всеки хайванин по колкото ти поиска рушвет за да се натикаш

"Байдън да ни стане министър председател" само потвърждаваш колко си прост, тъп идиот!

Българите и руснаците му виновни за некадърното допингиране на бг. плувци! Глупак!

tonk11

Добре де, как па и тук намеси Русия? Абе вас специално ли ви учат или ви идва отвътре?

Това е реалното състояние на всяка една сфера от живота в мутро-държавата ни. Дами сме си виновни.

Баси, според мен тренера и право на първа брачна нощ трябва да има по правилник!

Кой го знае?!?!

Женен ли е тренерът?

Да ама пак ще гласувате за корупцията НАЛИ.В България хората се гордеят с познанствата си с всякакви мутри,бандите,Бойковци все паплач,а и забравих Васил Илиев може и скоро и паметник да му направят , този е като господ , че нали вас ви крадяха и рекетираха.??????

Футболистите и другите спортисти не получават ли заплата? Как така те получават и награди, а треньора не , понеже той е на заплата.

А то да беше само с плуването така. Я да идат във федерацията по художествена гимнастика. Все от клуба на председателката, коя от коя "по-добра".

За съжаление е нормално, и Сираков едно време взимаше от титулярите на Левски по 10 000 долара, Кралев също пробира, сега като падне от власт, ще озлязат и далаверите му от шаха. Тогава хората ще се втрещят. От малка федерация по шах колко пари е прибирал.

викаш. тая дебела шия не е от трушия

Явно Кралев и шефа му са в далаверата след като са се снишили като мишоци по темата в очакване скандала да утихне. Ако бяха чисти отдавна да са ги подгонил, за да се покажат какви борци за правата на спортистите са. Страх ги е да не пропее някой преди изборите.

Виждаме, че нашата практика да дереме 30 процента от всички разработчици намира приемственост и в спорта. Явно сме на правилната пътека.

то във всичките ни спортове е така измама. И Кралев получава своите 30% от субсидиите, дето раздава

Спортът ни с тези федераци още е в ерата на комунизма. Парите ги прибиарт и разпределят някакви чичковци, а състезателите, които изнасят всички съревнования са манипулирани и оставяни без пари. Това е поредната федерация със скандали, то не бяха худ. гимнастика, борба, щанги, федербал, плуване, последният да затвори вратата!

и кво общо имат тук комунистите, бе? тогава тачеха и уважавах спортистите!

Хахаха, тъпак.

Навремето в университетите се появяваха пияни учителите по спорт. Ама за национален отбор е леко прекалено, можели са само на една чашка... Ако не беше тъжно, щеше да е смешно!

защо чак сега го огласяш публично?

Дошло му е времето. Напуснала е огорчена и с ясното съзнание, че няма полезен ход. Нейната дума срещу тези от ръководството. Сега само потвърждава вече установени факти.

след като самата ти се състезаваш за Турция,ти имаш най малко основание да задаваш въпроси !!

Защо? Да мълчи и да си плаща 30%-те, че иначе изхвърча от отбора ли?... Ето, намерили са се хора, да и оценят постиженията в спорта. То не е като едно време, да вземеш готов 4-кратен световен шампион и да му сложиш турско име и да тръбиш как избягал със сълзи на очи, че в България искали да го прекръстят...

Тя е виновна че е решила да не търпи бг простотиите

Еврогейски ценности.

Всичко българско и родно любя, тача и милея.

Соц толупите нямат място в държавната администрация , а в частния бизнес няма да ги вземат. Пенсия и на село, че да дръпне малко таз държава

Това няма свършване... Но нека всичко и всички да си кажат докрай. Важна е истината и то цялата. Навсякъде вони от алчност, завист, корупция...

Алчен бе!? Навремето имаше един мазен дебелак министър на промишлеността. Туриха му прякора "Министър 10%", защото който и където да ходеше накрая се озоваваше или в кабинета на въпросния министър на Раковски или в приемната на кака Ленче на княз Александър и Леге... Там портиерче беше едно мърляво такаво никакво невзрачно, дето после го кръстиха "пилето" и му гърмяха заведенията... Знами и костоваците са имали някаква срама преди 20години - само някакви 5-10%, за смазка на държавния апарат, да работи добре.... а мутрите на бою крадливия банкянски толуп направо режат глави от кръста!? 30% или не си състезател на България! Представям си какво е, да отидеш при някой министър... мани, мани...

С лупа ще го търсим тоя с 10%. В момента мизата е 40% затова всичко се разпада още преди да е направено....

Не го търси, умря от рак. Беше забавен човек, за мохабет равен нямаше, не като онези лекета на транспорта и дето събори мавзолея...