17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а сатаната не знам, обаче женският футбол е псевдоспорт. има достатъчно женски спортове, стига вече с тези феминистки напъни. има ли художествена гимнастика за мъже? няма. и правилно.

Жена съм и съм съгласна с тоя пич.

А, за меринджейките, полицайките, рейнджърките... съгласна ли си?

"Рейнджърка" даже звучи смешно. Както е смешно мъже да се пънат да бъдат медицински "братя", така е тъпо и жена да се бута в армията. Освен ако не е с друга цел...като деси общата от карлово например. Всеки пол има ценни качества, но те са различни и затова мъжете и жените не са взаимнозаменяеми - нито в природата, нито в професиите.

Ти да не си от тях? Полицайки трябва да има, защото мъж няма право да обискира жена, но "войничките" са жалка работа. Като морското свинче, което нито е свинче, нито е морско; така и те не са нито войници, нито жени.

Поначало, най-голямата дискриминация си остава в спорта. Крайно време е международната общност да се вземе в ръце и да ни зарадва със смесени схватки борба, бокс, вдигане на тежести, футбол, лека атлетика, тенис, въобще всички спортове... Също така да престане разделянето на шаха и да се сложи край на мита за интелектуалното превъзходство на мъжете в този спорт. Много зрелищни биха били и смесени схватки по сумо. Обаче, жените да не бъдат дискриминирани с разни трика, а да вземат участие в традиционни облекла. Иначе, става като расизма в САЩ, когато бели и черни са пътували в отделни автобуси и са учели в отделни училища. И са спортували отделно.

Мисля, че не си феминист, а он*нист.

Не се мъчи да мислиш. Лай си.

Ти жените с негри ли ги сравняваш?

Сравнявам ДИСКРИМИНАЦИЯТА на жените в спорта, С ДИСКРИМИНАЦИЯТА на негрите, в спорта и навсякъде, навремето, в сащ.

Би ли разяснил за сумото? Не ми е известно да има традиционно женско облекло за него. И въобще в Япония по традиция това е мъжко занимание.