17-11-2017 20-11-2018

Коментари

2мата назобани 1ви и 2ри ,нормално ,единия 2 пъти го хващат ,коментаторите се питали що публиката в лондон преди 2 години го освирквала след като си бил изтърпял наказанието ,освиркват го щото е измамник

тоя отдавна трябваше да е аут за цял живот, барабар с гатлинчо и де що има наоколо огромногъза пасмина. То същите задници са и в т.н.WADA.

ей затва не гуедам спортове, в които има гръмнали допинг скандали. на наште - сичко, другите виновни и на гилотината.

Представяте ли си руснак например три пъти да не се яви на допинг тест и да вземе титла. Да оставим на страна коментара му ,че в спорт за черни от поне 100години било героизъм черен да стане шампион.

Нашите бездарници защо са без медал ? Дин файтон туристи на безплатно пътешествие до Доха Инна Ефремова 11с 8 , не и била стигнала сила последните 50 м .... Да беше си сидял у село. Глоби ще има ли за туристите без медал ?

българската фармацевтична индустрия е в криза - те затова xD

Отказва допиг тест, но не пропуска да ни отбележи, че бил “ черен мъж от Атланта “ !? Ами дисквалифицирайте го за расизъм,бе господа ! Да не се съм кьорав ! Виждам ,че е черен ! Никога Костадинова, Бубка или Надал,не са ни натяквани ,че са бели ! Когато един шебек, стане световен шампион по шахмат,ще му призная,призная приноса към човешкия род !

Американците са толкова добри, че сигурно чак след 10 години ще разберем какъв допинг са взимали тези двамата

защото заради парите на арабите, редица състезания се изнасят при тях, вкл. Ф1, футбол, сега атлетика... А там отношението към спорта е нулево. Да не говорим за тежкия ислям и за безалкохолното шампанско на победителя, за обвитите с чаршафи местни герои и за липса на жени по трибуните. Че и конгреси започнаха да се организират пак там, в ислямския регион??? Но...парите преси всичко!!! Дано има отрезвяване поне откъм спорта и си спре тази порнография.

Защото сребролюбието е корен на всякакви злини, към което като се стремяха някои, те се отстраниха от вярата, и пронизаха себе си с много скърби, 1 Тимотей 6:10

Американския допинг, безусловно най-добрия и най-трудно откриваем! Подкупване на Олимпийския Комитет и недопускане на Русия също приоритет нимер едно на САЩ, Германия и останалите лицемери!

Странно, в тия дисциплини аз скоро не съм виждал БЯЛ да печели, а тоя се изкарва уникален, щото бил бедно черно момче ... "Аз съм черен мъж от Атланта, а това е някой извън балона на успеха"

Е, предполагам е имал предвид, че тия от Атланта смърдят повече от останалите черни момчета. Иначе всеки знае, че черни момчета печелят спринта. Но в такава мръсна статия няма място за името на Болт. И тоя смешник е на цели две десети, макар и назобан олигофрен.

На известно като "най-мръсното бягане" на финал на олимпиада 1988г. От 8 финалиста е трябвало да изхвърлят 6 и да останат само 2.

позор за леката атлетика. само идиот би отишъл да гледа състезание с такива

Идиоти да искаш.

Американците могат да спечелят Олимпиадата, акоуспеят да не допуснат руснаците до Олимпиадата и се допингират здраво,