Коментари - Скандално дисквалифицираната на "Ролан Гарос" японка завърши турнира с титла | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И по коментарите им ще видите

Говори в единствено число, освен ако не страдаш от шизофрения.

Радвам се за чпонката сякаш аз съм спечелил. Егати тъпите правила.....

Правилата нямат нищо общо. Съдийска грешка. Според правилата трябваше да има удър, който да е злонамерен и опасен за здравето. А в случаят това беше подаване с умерена сила (все пак подаването е от другата страна на корта) на топката към бол-гърла, която го виждаше, но беше с пълни ръце и се ошашка. Очевидно, че получи паник-атака, защото се държеше за гърдите, което показваше, проблем да диша, но не защото топката е силна, а просто защото си има проблем в главата и се наака на терена. Трябва да спрат да ползват малки деца на подобни събития. Уж във франция има закони, за защита на децата а ги ползват така, както преди 100 години робита от Африка.

Да хоядт да си търсят топките сами. Толкова пари им плащат, а сега и други да им носят топките.

За същото Джокович също го отстраниха от Голям шлем, но неговото не беше скандално, според повечето медии.

Не беше същото - недей така. Ноле удари съдийка намираща се зад гърба му от същата страна на корта. При това, макар и да не измлати много силно топката, реакцията беше предизвикана от яд, а и уцели жената в гърлото от малка дистанция - тя изхърка и приклекна след удара. Тук Като подаде топката към момичето, макар и по-високо отколкото би трябвало. За дисквалификацията на Новак аз лично не мога да преценя, макар и по правилник да е напълно правомерна. Дисквалификацията на Като обаче си беше позор. Добре че намери възмездие със смесените двойки :)

Абсолютно, подавачката "спеше" и не видя подадената към нея топка, беше ударена съвсем леко, но пък рева, все едно, че е застреляна.

Това с правилника си е идиотщина. Наказваш с дисквалификация за неумишлено действие, както ще накажеш и за умишлено. ?!? Сума клипове съм гледал, в които тенисист се сблъсква с подавач на топки, който притичва покрай него.

Гледай повторение - Джокович грам не гледаше на къде праща топката. Много аматьорско и безотговорно. Неговото беше за опасен и безотговорен удър (не че е било умишлено). Все едно да се качиш на магистралата, да си завържеш очите и да караш без да гледаш. А при японката няма нищо подобно. Просто бол-гълра се насмете - получи паник атака, за което няма вина японката. Детето виждаше топката, имаше ясна индикация че това е пас към нея, за да прибере топката, но беше с пълни ръце и незнаеше какво да направи. Джокъра от своя страна удари съдийката на линията, която е жена на средна възраст, а не малко дете, което не може да се контролира.

УдЪр?????Я първо научи правописа!!!