17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боже...лицемерие ...отврат...!!?? Все едно ние (българите) да се извиняваме на някакви си "траки" ,"славяни" .......... "Който се извинява ,сам се обвинява "... Всичко е ,проява на отчаян опит да се спечелят "избиратели" !?! Лицемерие ,подлост ,коварство !!!!!!! САЩ сами се зариват ... Отчаян опит да се задържи "елитът".... Резултатът: Сбогом,сбогом курви...!!!!!

Бъдещият флаг на образованието "САЩ" е черно ,жълто ,кърваво червено ...... Абе ,просто САЩ..... няма да има....!!!!!! ........ "Волът като рие ,на гърба му пада " ....!?!? Кой още вярва в САЩ ....!?!?!?

Мамка му ,тази "толерантност" ,направи "толерантните" ..."джендъри" ...!!!!!!!!!? Историята е това :Силният завладява ,слабия...!!! Турция дали ще ни се "извини"....!?!? И....кога....!?!?!? Когато подражаваш на червеите ,СТАВАШ червей...... Бъдещето е на можещия силен...!!!

Така като гледам май ти си педала… Хахах Аре чезвай бе наркоман

Хахах колко си умен…… Сам ли го измисли или ти трябваше помощ

Абе кви джендъри пак ви гонят вас бе. Егати изкукуригалата нация сте.. Променят името на Гардиънс(защитниците)… къде чухте вие джендъри… явно само това ви се върти в главата понеже вие сте джендърите а?

пидал е хубава дума индианец, негро е лоша тука у Америка нищо не пише за жълтур

Да се казват Геноцидис

Не разбирам защо Индианците да е обидно за някого, има сериозно залитане, не е сигурно че отричането на всичко и търсенето на компенсации от следващите поколения има позитивен резултат. В момента в Южна Африка се разпада и е сериозен пример за това какво става когато се наруши баланса в една система.

А някой да е питал самите индианци?

В тубата Orlando Riva Sound (ORS) - Indian Reservation 1979

Колко прости българи има в тоя сайт.... продължавайте в същия дух.. така само показвате какви олигофрени сте

Расизъм в най-чист вид, гарниран с геноцит, скрит зад популистични лозунги!!!