17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вируса го преборваме като ИЗГОНИМ арабите, негрите и китацйите които РАЗПРОСТРАНЯВАТ зарази - коронавируси и африканска Чума.. А за това отговаря- Б.Борисов.. Оня НЕ иска да си свърши работата или взима ПОДКУПИ от арабите . И затуй, ПЪРВО него трябва да изгоним, а после арабите и китайците.

Роналдо никога не е бил болен от това нещо, герберски подлоги. Позицията му относно вируса бе заявена от самия Роналдо - пълна измама! Впоследствие бе натиснат от рекламодатели, спонсори и тен подобни, за да си мълчи. Така че Роналдо е здрав, тъй като въобще не е бил болен от това нещо!

Кажи тогава що дири твоя идол Курнелия в Болницата?

И марсианците също. Само разнасят вируса.

България преди 10 дена щеше да не е вирусоносител.

Курнелия, дири К_Р в болницата, ама четвъртит, като нейното приятелче Боко Тиквата, един дол дренки! Роналдо заяви ясно - корона вирусът е ПЪЛНА ИЗМАМА. А СЕГА ТИ ПАНИКЬОРЕ СИ ГО НАТАКОВАЙ В ПОЦИНКОВАНАТА КОФА СТИЛ ПКП!

Е щом професор доктор лауреат на нобелова награда за епидемиология и вирусология Роналдо е казал, че няма вирус значи няма...

Не разбрах в черен чувал ли го връщат? Това короната викат било чума.

КАРАНТИНИРАТ И ТОРМОЗЯТ ЗДРАВИ ХОРА, УБИЙЦИТЕ! ИЗЛЪГАХА 7 МЛРД. МИШОЦИ, ЧЕ ИМА СМЪРТОНОСЕН ВИРУС, КОЙТО ОБАЧЕ 80% ОТ ХОРАТА ГО ИЗКАРВАТ БЕЗ ДА РАЗБЕРАТ! И ИДИОТИТЕ ИМ ВЕРВАТ И СЕ КРИЯТ! РОНАЛДО БЕШЕ БЕСЕН НА ТЕСТОВЕТЕ, ПИСА,ЧЕ СА ПЪЛЕН БОКЛУК! ЗДРАВ ЧОВЕК, ДАВА 18!!! ПОЛОЖИТЕЛНИ ТЕСТА, ЗАЩОТО ТЕСТОВЕТЕ НЕ ПОКАЗВАТ ЗАРАЗА, А СЪВСЕМ ДРУГО НЕЩО!