17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рафа го прескочи коронавируса!? Това е странно, а уж им давали някакви пари да се изказват, че са пипнали заразата и две седмици се карантинират! Освен да се включи за Втората вълна, тогава може и заплащането да е по-добре, особено и ако има готови ваксини!

Хайде пак малко на училище, неграмотни дирници. Клей, англ. clay - глина български. Клей, български - дървесна смола. Глина, неграмотни трътльовци, най-обикновена глина. Глинени кортове!

Винаги са наричани Клей кортове, просто чуждица, която не се превежда. Никой в тенис средите в България не ги нарича глинени.

Остава сериозен фаворит за..... 2 МЯСТО в края на сезона!!!!!! Дано само Доминик не го задмине, че света няма да го преживее...... Иначе е ясно на всички тенис маняци....., КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО?????? ДЖОКО Е ВИНАГИ НОМЕР ЕДНО!!!!! ХАХАХА..... ХАХАХА.... ДУХАЙТЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕДДДДИИИИИООООООТТТТТЕЕЕЕЕЕ........... НОЛЕЕЕЕЕ НОМЕР ЕДНО...... ИДЕМООООО НОЛЕЕЕЕ..... МАЧКАЙ ИМ КУХИТЕ ИСПАНСКИ И ШВЕЙЩАРСКИ ЛЕЙКИИИИИИ......... САМО НОЛЕЕЕЕ

По изказа ти и по псевдонима ти личи че си прост селски бек, фен на футбола и Слави учиндолски и разбираш от тенис колкото и от квантова механика!!!

Каквото и да се каже за малоумник като теб все ще е реклама но това е ЧАЛГА ПОКОЛЕНИЕТО

Сери на, мъжката. И тя много "болна", и тя се "лекува" с допинг.