17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съвсем нормални мисли на един нормален младеж ..и как може някои от коментиращите толкова грозно да го ругаят. Не ви е срам. Кои сте вие изобщо.кой ви познава и какво сте постигнали, та си позволявате такова безобразие. Той е тенисист , който Слави България и всички знаят от къде е...това са фактите...

Какви дълбоки мисли от едно лайно със завършен 7-ми клас. Дришо, ама ти щом до сега не си постигнал нищо ... вече си стар за спорт. А и психиката ти е на пасивен педерас. Започни да въртиш свирки по турнирите, та белким да има с какво да те запомнят ... Ето например, поучи се от Петър Попангелов--Пакпадналов ... той беше същия талант като тебе. И неговия баща му беше треньор, и той като тебе беше супер-успешен ... почти като квартален педерунгел.

Баси какъв си хейтър тъп. Нормално е за типичната торба с лайна да завижда на успехите на Григор. Известен, талантлив тенисист от световна класа с присъщия му характерен светски живот и частична показност. А ти точно кой си бай хуй?

Този сайт явно затъва-досега толерираха политическите тролове в коментариите, сега вече си имат и свои собствени тролове, които да дразнят читателите и да ги предизвикват да пишат коментари,за да се вдига активността пред рекламодателите...някой особено "умен" ръководен фактор е решил, че това е начина.

Я стига - момата си е твърде умна, хубава и имотна, че и хлътнала. На това отгоре е прабългарка, по потекло, което е от Балкария. Повтарям, че родът й е от Карагандино- Балкария.

Кабардино-Балкария

Дано да е говорил вече с госпоицата. Че така, през медиите, ако ѝ намеква за задомяване - може скоро да го пишеме ерген отново...

Раздай си благодатта на Лола и като за последно играй турнир след турнир 9 месеца, че после ще трябват. И тук спретнаха "Фондацията", ама от няколко стари музиканти и свирят ли, свирят по сватби и кръщенета, та са те поизпреварили малко. Измисли нещо друго. Разгеле си там, що не завъдиш кенгура в някоя ферма, но само за износ у нас? Хем бизнес, хем питателно и здравословно, да удариш по непродадените смърдящи бройлери, които ги минават на грил, слагат им още лев-два и....печено пиле на скара! След час започва да ти лепне в ръцете и да мирише на блато и рибни смески. Така че сериозно се замисли, вечно ще те почитаме ако не за едното, за другото!

дръж здраво златната кокошка и не я изпускай!

Не е кокошка, сврака е.

че Тийм и Кириос играят пети сет.

Да 30г. не е малко, време е да помисли за деца и за семейство наистина. Но всеки като му дойде времето. Ако има такива мисли значи може би му е време той си знае. Жив и здрав Гришо и много късмет в живота!

Браво Гришо! Пич си Гришо! Само напред!

От толкова неща в крайна сметка не каза абсолютно нищо.

А ти какво очакваш да ти каже ,може би ПИНа на картата си и телефона на Лолита?

поне телефона

Може и някоя снимка "по така" ;