17-11-2017 20-11-2018

Коментари

егати и животното

Имаше снимка, мъжът и я взел на ръце, на плажа. Всички го бъзикаха, че е потънал до кръста!

Отвратителна кофталамба сега поне може да се гледа спокойно уйбълдън

Не вудях подхлъзване от видеото в Youtube.По скоро болка от разтягане в крака при едно от предишните идвижения на Серина.И се вижда че е от предишни контузий.И да си признаем рускинята беше по-добра.

контузиЙ!!!??? Неграмотник!

Изключително антипатичен играч е Серена но в случая настилката наистина е отживелица за модерния тенис и по лошото е че е много опасна. С тези всекидневни дъждове и само два корта с покрив или да модернизират нещо или да местят турнира другаде.

По-добре е за тениса, че тая черна маймуна отпадна!

Срам за маймуните!

Г0рилата да съди сега Найк за расизъм, че са й дали подхлъзващи се маратонки! На белите защо не се хлъзгат, а?

Веднага санкции!!!

На това видео не се вижда контузията. Потърсих други и там не видях никакво подхлъзване, но явно нещо е разтегнала все пак. За сметка на това, на тази хлъзгава трева колко ли тенисисти ще се контузят трайно! Гледах Джокович и съперника му как падаха постоянно. Вчера гледах как Манарино се контузи с/у Федерер пак при нелепо подхлъзване. Въобще много е коварно да се играе на тази мокра трева. Освен това заради дъжда постоянно се отлагат мачове. Може би решението е просто да слагат покриви?

И Федерер се подхлъзна гадно, в мача. Но не се контузи, този път. Може би решението е тревата да отпадне като настилка. В тениса. Англичаните да си налягат парцалите и да пият чай със спомените за анаболното изригване на мЪриту си, в близкото минало.

Каква невероятна циганска драма, драги зрители ...

Смешник

ЧЕРНОТО АНАБОЛНО ЧУДОВИЩЕ ГРОХНА! ПОД СОБСТВЕНАТА СИ ТЕЖЕСТ. Всички нормални фенове на тениса си отдъхнаха, с облекчение.

Жалко!

Щом си фен на тая горила Серина е ясно какъв си...

Хеле тая би.волца миряса. Тези телеса енергия искат, ей, не е шега работа.

Изобщо не е паднала, просто килограмите и зоба са ѝ много и глезените вече не издържат.

че тоя мутант се срина! Като всичко напомпано краварско...

турнирът ше стане красив.

Особено ако бие някоя руская?