17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рапродавай всичко, изпивай парите и да се свършва!

След тези успехи на отбора би трябвало да се вдигне възнаграждението на отбора !!! Иначе и аз мога да се оправдавам / вярно не като ББ / не по-лошо от всеки българин !!!

А как да си платят най-накрая задълженията към НАП не търсят ли? Или е като за ПеЛевски - може?

А сумистът вратар?

По хубаво Насо Гъзо да ги проиграе!

пореден път - З А К Р И В А Й !

Longines

пробвайте да намерите в някоя конюшна за куци коне!да се размотават за без пари,щото насо гъза няма!а за тити ревльото да не говорим!

Когато микренския специалист плати задълженията на ГМО ,което претендира да е автентичното ЦСКА тогава задавай тъпи въпроси.Иначе ходи да носиш чувалите със захар на боса си.Хи хи как ти е кръста и главата.

На всякакви "отбори", поставени на изкуствено дишане от години. Кому са интересни нагласените мачове и изблиците на насилие сред поддръжниците на такъв отбор? Това спорт ли е, или просто арена, на която шепа лумпени си избиват комплексите, а друга шепа - мафиоти - си перат парите?

Не съм чул ПеЛевски да мина по същия път като ЦСКА? То затова и сега сте ПеЛевски. Но пак сте си на дъното.

Гейарена уж е замислен като стадион, пък то се оказа цирк.

Ся аз не разбрах Мама Жаби дебел ли е или е слаб вратар, хмм?

Забележете на челната снимка какви лица, какво излъчване - то е интелигентно, то е волево, то е сурово, то е борбено...

Сега дадоха на Щрабаг малко пътища, магистралка, малко Околовръстно, само и само да изкарат грешни пари и да свият големи пари от данъците на целия народ, само и само да продължат да държат синия мъртвец в коматозно състояние и на изкуствено дишане.

Струва ми се,че сумиста Михайлов показва нотки на страх когато трябва да се намеси в дадена ситуация.

треньора нямал бил време ,а тоя на червените дане би да е от памти века?!

Правилно . Но ПЪРВО да плати ВЕДНАГА дълговете към кредиторите и най-вече КЪМ ДЪРЖАВАТА, а после ... и на "спонсорите" .

Смениха я... явно и дира ги е хванало срам.

Да ми предложат добра оферта и ще отида в лефски. Мога да пия, да пуша , да си ба плеймейтки. Чалготеките са моя страст. Освен това жена ми отдавна твърди, че съм говедо.

Немога,незнам, искам...! Ще продадем последното добро , което имаме и незнаем какво ще вземем!!! Ше узгоним играчи , които дойдоха в левски да го спадяват без пари въпреки , че още нямаме нищо с , което да ги заменим!!!!????? Дъно, дъно , дъно левски върви към изпадане а помияра Сираков е нает да свърши това с мазна селска усмивка какъвто е и в същност!!! Откакто тоя боклук се върна в Левски нищо добро не го чака!!!! Ама на кой ли вече му пука!!! Боко и свинята убиха Левски , но заради това мноооооого ще страдат!!!! Амин!!!

Оренжеворозови, ако бяхме *Пелевски" - нямаше да се събират играчи без пари... Отделно, никой не трябва да минава по престъпния път на ГМО ЦСКА-София! Да не си платят задълженията, чрез умишлен фалит, а после да се създаде специално нова" Първа лига", за да прескочат" Б"-група, че там обикновено има доста амбициозни отбори, които доста щяха да си опердашват ГМО-то, защото "... перли" нямаше да дойдат да играят и доста можеше да си повисите в "Б" - група, преди да дойдете пак е "А"-група... По-скоро ЦСКА-1948 щеше да си дойде, преди Вие въобще да играете бараж. Всичко стана, както и Ви дадоха купата - с игра само с отбори от" долни девизии", а единствено играхте с полегналите "Берое" (хем преди мача с Вас да играеха коренно различно) и на ФИНАЛА - играхте с ПОСЛЕДНИЯ в "А"-група - Монтана! Най-силният отбор на "Лудогорец" по това време падна смешно - само и само да не се срещнете, че те и без да играят, можеше без напън да Ви опердашат... Пародия само заради Вас - това е "Вашият път"! Докато от "Левски" си плащат всички вноски към НАП, с помощта и на цялата публика... Вашият път е път на крадци и на измамници!