17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че дебелото момче пак ще нашамари тоя принц

Руиз едвам ще го свестяват, ще бъде друго.

Умнико!Къде е този Луис!Ти май хич не си в час.По добре недей да пишеш коментари, мълчейки изглеждаш по интелигентен!

Ще е голям майтап ако дюнерджията го ошамари отново:)

Хич не съм в час с този спорт, но като гледам започва да прилича на кеч мания. Разгледах снимки на тия двамата - ами погледнете ги - тоя Джошуа има атлетична структура, докато мексиканеца има структурата на Бойко Борисов - чувал с картофи! Никой, повтарям, никой не може да ме убеди, че пълничкият може да победи човек като Луис, освен ако на последния не са му вързали краката и ръцете! Мексиканеца просто не е за този спорт - но който иска да си вярва - то сигирно и аз мога да победя Луис, ама трябва да ми хване ръката и да се самонокаутира! Само помислете, кой от големите шампиони има физика като мексиканеца?!? Няма как да стане - явно има много пари от наркотици и проституция за препиране!

Изгледай мача им. Руис може и да го определяха преди мача за кюфте, но си игра много добре. А Джошуа изглеждаше в супер лоша форма. Ако така бе излезнал и срещу Пулев, нашия сигурно също щеше да го победи. И преди Джошуа като млад (примерно на 24 години) си играеше много добре, бе пъргав и бърз. Бе голямата надежда в бокса. После заложи на силата и да трупа мускули, и загуби тези качества - пъргавина и барзина. Като млад ми харесваше много повече играта му. Иначе същият живеел в двустаен апартамент без никакви луксове и изпокъсани мебели, нищо че има над 100 милиона паунда. Това излезна покрай купуният етаж от Ц.Ц. с асансьора за него. ;)

Този палячо си намери майстора. Дано мексиканския шишко го удари пак. Джошуа е един голям балон, както и повечето боксьори в този цирк - съвременния бокс.

ще падне като чувал с картофи.