17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вари го, печи го, руснака си е руснак сиреч азиатски простак с огрооомно самочуствие, даже и да е израснал в Германия. Руснак - това е диагноза - лъжец, патологичен убиец и простак.

Хахахахаха...кой го взима насериозно това педалче...

Ако изключим играчи, неволно ударили странични съдии, някои които са контузени и някои, които избраха да не играят в САЩ това лято.... тогава наистина няма да е твърде далеч от истината. Не знам, дали е един от двамата, но може би един от четиримата. Медведев и Циципас за мен са не по-слаби от него. А разбира се, ако броим Ноле и Надал, за мен те все още са най-добрите в света, макар по-младите много да са изтънили вече разликата. Федерер може би ще ни порадва още малко, като се върне, но мисля, че вече почти няма шанс да стигне топ 3. Може и да спечели някой и друг турнир де. За голям шлем - едва ли, освен може би на трева. На моменти Зверев играе на топ ниво, но той определено не е сред най-постоянните. Интересно ще е да се види, дали ще се подобри в това отношение. Все пак е млад още.

Мале, тоз колко бой има да яде. Да е жив и здрав Джокович.

Изключението потвърждава правилото - германецът е руснак.

То германците и при адолф бяха най добри...., ама преди да ги хване Йосиф.... ХАХАХА... ХАХАХА.... Така и той...., може да стане след някоя десетолетка най добър, ама той и особено Тийм (гони 28 години) няма дълго да се насладят на достигнали номер 1............ Виждам шалопала, другия от 40 малки негърчетаа канадец с 5 поредни имена феликс и гръцката ципура..... Да му го тура на бетона мазен......... Но като знам, че назобения надал, сменящи си кръвта през ден за да стане милиардер (пусти пари) Федерер и особено най ВЕЛИКИЯ ДЖОК ще играят минимум 5-6 години, незнам НЕМСКО - РУСКИЯ ОРЪФЛЯК ЗВЕРЕВ до какво очаква да се докопа, освен до дедовия ми..... Най много един турнир от сериите мастер, и 2 полуфинала от грандовете.... Още днес ще видите как изрусения пер хидрол, приличащ на порнУ актьор, нисък и ТРЪТЛЕСТ гейй от получаващата 2 вълна от мангалския вирус АВСРИЯ ЩЕ ГО РАЗМАЖЕ КАТО ТАХТАБА НА МЕД

Със сигурност той, Медведев, Циципас и Тийм са най-добри извън голямата тройка. Бъдещето е пред него.

Той, Медведев, Рубльов, шаповалов... са етнически руснаци.

Ахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахахаххахахахахахаха

На следващия турнир Джокович като го хване ще го разкости! Болезнено връщане в реалността...

Смешник.

Болшевикът съвсем изперка. Стимулантите не прощават

Айде, пак те подгониха "болшевиците". Не си си пил хапчетата.