Собственик на телеком в България е спряган за купувач на Челси

Петр Келнер е поредното име, което се свързва с лондонския клуб на Роман Абрамович

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Перач на пари. Руски и всякакви други мръсни. такова е началото на бизнеса на човек с фамилия- келнер.

С ТАКИВА КАПИТАЛИСТИ - КОИТО ВСЪЩНОСТ СА КРАДЦИ НА НАШИТЕ ПАРИ ........ КАК ИНАЧЕ ТОЯ КЕЛНЕР ЩЕ НАТРУПА 16 МИЛИАРДА ЕВРА ?

А нашето шофьорче от Перник - Спасчо, защо не се напъне? Малко ли пари прибра покрай Агенциата за чуждестранна помощ? А и неговите юпита, дето ги пробута на дедо Симо Крадецо ще помогнат! Или той не е свикнал да дава, а само да взема, както повечето български "богаташи" от прехода? Затова сега се крият по Ница и Монте Карло!

по-добре пасващо име е трудно да се намери.

Не става ясно за БГ-наблюдател дали само Мобилният оператор се продава или върви в комплект с останалите активи на същия собственик - РаянАър, Старбагс, Пиаджо и 2 онкоболници- в ТР и малко по-южно. Телемор е най-агресивен от 3-те оператора и разполага антените на излъчвателните станции в нарушение на всякави норми за безопасност - на 13 метра от жилищни сгради и по-ниско от околните блокове. Но пострадалите не трябва да се тревожат тъй като при заболяване предизвикано от антените имат възможност да се лекуват в болниците на същия Онбашъ-собственик. Имаше един мазен пехливан Мътен Гуев, къде ли се запиля тоз убавец? На Българина е останало само правото да бъде наблюдател в собствената си държава, тъй като всички важни моменти от живота в страната се държат от чужденци, за което самият българин си е виновен

Starbucks е най-големият публичен донор в САЩ на Израел.

А, некой работи и ние със Сумисто, Пашата и Сталийчето си ги дръжиме!

Чешкият перач на руските пари ще поеме контрола над Челси, че Абрамчето не го пускат вече в Ангилийско. Не знам само плащането как ще мине през US банките, че може там да заседнат. Забравих, че няма да има плащане, те са от един и същи отбор - келнерите на Путин

е че не само че не го пускат в Английско /на него едва ми мупука/ами на всичкото отгоре такива като него /Абрамович и др.руснаци/ взеха че прехвърлиха еднни 155 милиарда паунда ст ситити в Лондок към посока Русия , и това вбеси английските политици -клоуни които спретнаха гротеската Скрипал.Ама късно е за тях. Питай агенция Блумбърг.

както "руснака" Абрамович и "чешкия" мъж на Иванка Тръмп - Крушнер. Не ги мисли. Лично Ротшилд даде добро Абрамович да стане израелски гражданин. Затова Челси не струва 140 млн а 2 млд реални, които лично ще получи Абрамович за отказът си от руските активи в бизнесът си. Абрамович нищо не губи, пасивите ги плащат руските миньори и газоработници....с ниски заплати и болести от тежките условия на труд в Полярния кръг.

Келнер, денесете ми моля една студена бира.

супер точно попадение - гепи!

Румен Овчаров!

стара бг схема , различни собственици движат едни и същи пари

Шси купи Чесли, Мелси.....Ма Нова Телевизия не можа да си купи. Бах га и у богаташа

Тоз чешки келнер ли е човека на Пееееееееееевскииииииий за Централна и Източна Европа.

"Роман Абрамович има проблеми с визата за Великобритания" Май журналята не са наясно с британските закони. За хора с толкова пари не е нужна виза, получават направо гражданство и право за постоянно пребиваване. Още повече, че е инвестирал доста пари и има доста имоти.

Явно ти не си наясно с много неща... Обединеното Кралство не ти е България, където всеки, който поиска гражданство, каже, че е македонец и си плати на правилните чиновници, го получава. Роман Абрамович няма британско гражданство и пребиваваше в Обединеното Кралство с Tier-1 инвеститорска виза, която обаче, покрай дипломатическото напрежение между Лондон и Москва, не му възобновиха през май, когато изтичаше. Затова, месец по-късно той придоби израелско гражданство и сега може да пътува с него до Великобритания, но не и да живее продължително там.

Е да де, вместо да му извадят очите те му ги изписаха....с израелски паспорт можеш да влезеш навсякъде и да стоиш колкото си искаш. Играта в случаят е кой да контролира активите на "Абрамович" - Кремъл или Ротшилд.

Един келнер до нас вдигна къща от бакшиши, но този го бие...

Чешките Келнер нямат нищо общо с българските сервитьор(крадлата Петя Славова)и нищо общо с дървения кълвач Дървосекачът