17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брей, че кои са тези тимове освен Левски, които до преди две седмици беряха душа? Девето място Левски, десето Ботев Враца, Монтана, Ботев Пловдив, Славия е Етър. Да се съберат с някое от другите цска-та ако са свършили парите.

Защо не пускаш всички мнения? Дори такива, без цинизми, но с критика към някого, както тук сега към този Найденов... Срамота е да слагате филтър...

И този се взе за голям... И той ще рекетира... Аман от разглезени новобогаташи, които избиват комплекси със залитане в странни посоки, избиране на спорт, от който не разбират, и налагане на мнение, което винаги е сбъркано... И защо им се дава място за изява... Утре щял да закрие клуба - абе, мушморок, това да не ти е игра на кукли ми парцалчета...

14-те СОБСТВЕНИКА НА ЕФБЕТ - ЛИГАТА СЕ СЪБИРАТ И РЕШАВАТ: ПЪРВЕНСТВО ЩЕ ИМА, НО СЛЕД КОНГРЕСА НА БФС !!! И, ..., ТОЧКА !!! ВЕРВАЙТЕ МИ, ЩЕ ГО ПРОВЕДАТ, И ЩЕ ПИТАТ ПРОТОКОЛА С КВА ДАТА ДА БЪДЕ !!! ПРАТЕТЕ ТОВА НА 14-те Собственика на Ефбет-Лигата !!!

гела да разпусне орлетата черни,щото оттам идват всички беди за всички други отбори

Разпускат се и хоп Левскиту една позиция нагоре... Мангалите подуенски това чакат...

И без това мястото им не е в професионалния футбол

Да закриват, да остане само рЯзград-гел-лайноходец, да се обявят за 100-кратни шампиони на гел-лигата по гел телвизията и Гела да се канонизира от БПЦ!

Ами хайде де!

И без това отбор, крепящ се на настроенията на някакъв, който предполагам пак повече изсмуква от държавата, а и едва ли плаща данъци и осигуровки, но иска всичките му бизнеси да не внасят дължимото е тотална безсмислица и основна причина за пропадането на футбола в България. Нека останат хората, които наистина искат да играят футбол и да успяват, за да стигнат до истинските пари и силни първенства.

От такива еднодневни отборчета с 2 фена ползата е точно Никаква.

Е тези хора в този отбор защо още са там? Време е да се замислят и всеки от тях реши за себе си - това реален клуб ли е или просто поредната глезотийка на някой, който се е видял в пари и докато има пари "или го кефи да си има отбор" ще има отбор. Просто се махайте овреме от там и си намерете отбор със собственик, който спонсорира отбора си, защото обича спорта, защото иска да развива спорт за младите хора и разбира се има солиден бизнес, който не зависи от случайности - днес има, утре няма пари и хоп... айде няма отбор. (пардон глезотийка)

Какво се чудиш? Тулупите си докарват коледни и новогодишни бонуси! А трябва да отделят процент и за двете прасета - министъра и премиера!

Уплашиха се, това ми е любимият селски отбор...надявам се БФС да са разумни ;)

Има ли медицинско? И тея педежендъри съдиите ли ще почнат с 'вербално насилие'??? Какво като им е повишил тон, недоволен? Всъщност, това спорт за травестити ли е?

Боли ме ку...цо че щял да разпусне отбора.А навярно и много други.

То па един отбор.....