17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е най-голямата ни състезателка по художествена гимнастика МАРИЯ ГИГОВА !!!

Последната ми заплата беше 2500 щатски долара за работа онлайн 12 часа в седмицата. Сестра ми приятел е средно 8k за месеци сега и тя работи около 30 часа в седмицата. Не мога да повярвам колко лесно беше, след като се опитах. Потенциалът с това е безкраен. Това е, което правя....>>>>> Ecash10.COM

Ние сме световни първенци по оцеляване, по глад, по завист, подлост и страх, както и по брой на мутрите..

Боко Мутрата трябваше да открие Световното с коронния си номер, играта с бухалки, след което трябваше да отреже лентата..

Моля ви, оправете хореографията на индивидуалните ни състезателки. Много е слаба! Обезсмисляте целия труд на момичета.

Художествената гимнастика от доста години си е частен, феодален спорт на Русия. Другите държави участнички са само за парлама и да има кого да бият руснаците. направо ми е странно, че е имало период, в който сме успявали да разбием монопла им

Той лично въртеше обръчите от фирми, за златото :)

У нас едновременно се проведоха три световни първенства! Нещом което и в САЩ и в Германия никога не е било! И защо всички пак забравяме чия е тази заслуга??? Само и единствено г-н Борисов има заслуга за това нещо, защото той с влиянието си и уменията си на дипломат и управленец ви докара три световни!!!! И на две от тях сме доминираща сила!!! Е, кажете ми, кой друг политик е правил това за обществото ни?? Няма такъв, а няма и да има!

Вярно е ! Ако г- Борисов беше участвал и в ансамбъла, в композицията с 6 бухалки щяхме да спечелим още един златен медал. Причината Г-н Борисов да не участва е , че поискал бухалка с размери по-големи от разрешените в правилника.

А защо не на дует с повлеканата раева!

А лентата щеше да я отреже още преди съчетанието

Ми тичай да му направиш свирка

А бе, ти ни дай жизнения стандарт на Германия и САЩ, пък нека да нямаме едновременно 3 световни първенства.