17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Върху леефскарите сере собственият им тъй наречен отбор, серат Свираков и Пипи Татазов, отскоро сере и този Диксън, Черепа, Шиши, Боко, Цвъкьо, а леевскарчетата под всичките тези л.йна отдолу злобно врякат за тирета, микрета, джуджета и каквото още успяват да им измислян осраните рогати главички. Докато всички им се смеят и вече умират от смях.

Че е престъпник е ясно, но мълчанието на Сираков също го прави съучастник в долни далавери. Само боклуци ли виреят в тая страна???

Че този е калъф е ясно... Тулупа обещава на агитките,ако гласуват за него да им осигури спасител!

Какво сте го заГеренили, на турски, защо не го кажете на български език - Блатото.

Поне да се беше разходил там да види, има ли място, може ли, пасва ли... Такова менте-недомислица...

Тоя ни има за аборигени,на които пробутва шарени мъниста и дрънкулки.

Аз все повече се притеснявам какво ще стане с базар Поли.

Тези историйки може да излъжат някое дете или заслепен фен, но си е ясно, че това е една гоялма партенка.

Какво толкова е смущаващото в мълчанието на управлението на левски?! Просто не искат отборът да попадне в чужди ръце, защото тогава местните далаверки повече няма да могат да вървят.

Ми те и едни мармоти завиват шоколада в станиол... Ще повервам, като видя как ЛеФски излиза да играе за откриването на стадиона срещу Байерн Мюнхен, а стадиона свети в цветовете на дъгата и т.н. и т.н....

Като нашия ,когато дойдохме от Ловеч и ние построихме!

Напомня за града на мечтите на Анжел, Новото сити край Мусачево на Лупи и още куп партенки. Но Левски не притежават земя върху която да строят...

Диксън пере и простира нечии мръсни пари ! Интересно кой ли свързан с ФК Подуяне ЕООД работи в "сенчестата" икономика ?!

ясно от къде ще намерят толкова голяма свободна площ . Ще трябва да разрушат целия квартал .

Мдаа

Очевидно представения "проект" има направени поне 2000 лева инвестиция. Взет е готов 3D БЕЗПЛАТЕН проект и някой е направил на 2 на 3 няколко промени. Доста добре изглежда като да е изработено от скрита камера реалити шоу :)

Е, как без баня бе хора?! Само по това личи, че е менте :)))

Напук на всичи червендалести злобари и всякакви черногледци, ще кажа че проекта изглежда добър!

Имам чувството, че мозъците зад тази постановка са Валери Божинов и Благо Джизъса толкова много интелект лъха до момента. Молове, палми, само дето не са описали нощния бар с танцьорките на пилон.

Вярва на това недоразумение Да натисне “+”

Не знам Холивуд какво дремят още! Като се започне с "казанската афера" и се стигне до този изтърсак барабар с белия зъб и Наско хазарта....Оскар-а за сценарии е в кърпа вързан! Ако не друго , поне е супер забавно всичко в тая държава :)

не се окаже най-накрая кравеферма? Президентът-собственик Наско Раев нещо се скри, ни вест ни гявол.. Да не го е наказала Илиана?

Абе да го закриват това недоносче БГ футбол и няма да има истерии..

NMZG