Коментари - Социалните мрежи се забавляват: Роналдо вкарал "с поглед", "с коса" и като Нео от "Матрицата" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вижте отново повторението на гола. Да, Роналдо не успя да удари с глава топката, но скочи във въздуха и игра за нея. Скокът на Роналдо заблуди вратаря и той не помръдна, чакайки отклонението на топката. И топката спокойно влезе във вратата. Ако Роналдо го нямаше там, вратарят можеше да хване тази топка, тя не беши нито силна, нито трудна. Амбицията на Роналдо го прави велик във футбола. Вкарал 800 гола в кариерата си, как ви се струва, а?

Ето затова истинските ценители на играта изпитват към зализаната проститутка единствено погнуса. И пак затова, циганите са във възторг от един свой представител и безкрайните му цигански номера. Разни хора - разни идеали, дето викаше литературният ми отец...

Ае стига спекулации! След като отскочи, пръски от гела му отклониха топката в мрежата. Чист гол на Роналдо!

Вкарал-не вкарал...Ако номер 7 не беше в пенала вратарят щеше спокойно да излезе и хване лекото центриране.

Гола го приписа на Роналдо режисьора на предаването. Роналдо се затича към Бруно да го поздрави и се радваше, че Португалия поведе. Не се е мятал, както прави след отбелязан гол. Това ясно показва, че той знаеше, че Фернандеш е голмайстор и първото което Роналдо направи е да дотича до него и да го прегърне. Това, че режисьора не разбра и изписа Роналдо за голмайстор, както и последвалите реакции на омраза, само ясно показва как медиите влияят на емоциите и вземането на решение да се хейти!

С всичките си кусури като личност и всичките си качества като спортист, в последна сметка е безспорно име във футбола и спорта за всички времена, наред с Меси, Марадона, Пеле...

Марадона не е в това число! Лъжец, измамник /гола с ръка, който призна едва в края на живота си/, приятел с италианската мафия и затова презглава избяга на времето от Италия, подлога на диктатора кастро, с когото пушеше пури и смъркаше дрога! Това е марадона - дрогирания!

Явно не си гледал как играеше Марадона

То ако я караме така за колко дузпи и фалове е излъгал роналдо. Спомням си как издейства червен картон на руни, без да го е докоснал. Шиарър беше подивял в студиото. Ама хайде щом е за гела може.

Няма нужда да злобеят.Човекът достатъчно е показал и направил .С този гол или без него- името му остава в историята.

Надут пуяк , за нищо не става .... особено след като открадна гола на съотборника си !

Роналдо има и неприятни качества, но той е спортиста (общо във всички спортове), дарил най-много пари ! Меси какво прави ?

Роналдо дарявана не само парични средства, но и кръв, костен мозък/затова няма и една татуировка/ и с каквото може помага на хората.Най-интересното е, че се зъби на огромни спонсори/Кока кола и др/ и само той се осмели да каже истината за Манчестър Юнайтед и собствениците.Друг е въпросът, че може да си го позволи.

Дарява и анални секрети, лично Доктор Бадр му ги взема многократно!

Се зъби. Ама им направи безплатна реклама. И пак не можа да вземе някое евро.

През целия мач гледаше към големите екрани на терена дали го снимат, нарцистичен педал

Педералдо....отвратяга...незнам как съотборниците му го търпят ?!

Всъщност гола е на Бруно, но Роналдо има основна роля, защото повлия на реакцията на вратаря

Най-, верният коментар.

Безспорен е упорит футболист . Без да разбирам много ,виждам ,че в повечето случай само чака удобна топка. Самонадеян егоист, неприятен човек. Искаше да си препише и този гол, но ясно се виждаше, че не е .

Вижда се,че не разбираш.