17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото и рекорда да подобри, любимец на публиката няма да стане.Няма харизмата на Шуми, няма искреност....Като пилот може и да е добър, но като човек си е едно самовлюбено леке.

Никога няма да настигне Шумахер или Сена, колкото и да се пъне. Дори Менсъл, без рекорди, беше по-обичан от публиката, отколкото тоя цветен връзкар.

Аз само едно не разбрах - като е получил такъв ценен дар от семейството на Шумахер, дали е успял да подтисне огромното си его и да каже някоя добра дума за наистина великия Михаел Шумахер?

Много е сложно да си пилот на Формула 1. Само вижте волана, а това е само малка част от уменията, които трябава да има. Затова респект най-вече към всички пилоти! Ама някак си не мога да приема "величието" му когато има ТОТАЛНА доминация на Мерцедес и то толкова години. Ми той реално се състезава със съотборника си, който на всичкото отгоре не му е конкурент а ВТОРИ пилот. Та тея напъни какво бил изравнил и к"ви рекорди щял да счупи са ми меко казани смешни.

Ми той Розберг не можа да бие...

Браво Люис! Истински пилот, истински шампион. Не като някой други но който трябваше да бъдат подпирани от 1994 г. до 2006 г. И дам им се подаряват незаслужени победи и титли.

Когато негри- маймуни умират, БЪлгария РАСТЕ. Хамилтън да бяга с РАЗПРАН гъъз към Турция, както бягаше Осман Ага през 1865 г.

Несъмнено е добър пилот,но не може да се сравнява с поколенията на Пикет,Лауда,Сена ,Прост и Шумахер!!! В техните времена колите бяха с изравнени сили,без никакви електроники за помощ на пилота и за първото място се бореха поне 5 пилота.....Доминацията и глупавите правила наложени от FIA направи този велик спорт по-малко атрактивен....!!!!

Аман от разбирачи!!!

"И подчертаха, че Шуми е стигнал до своите 91 победи в 306 старта, докато Хамилтън ги направи за 261..." Нещо лошо са подчертавали. Шумахер има 306 старта в цялата си кариера, но 91 победи е направил по-рано: в последните три сезона с Mercedes той прави 58 старта и няма нито една победа. А последната му победа за Ferrari e в Китай през 2006 г., което е третият старт преди края на сезона. 306 - 60 = 246 246 < 261 Ууууупс... И това го пиша като фен на F1, който най-малко симпатизира на Михаел Шумахер.

Абе сложно... с remote телеметрия и контрол карат точно като на видео игра. С новите "правила" Мерцедес имат тотална доминация. ОК, знае как да върти геврека, но няма място за сравнение с истинските пилоти, когато на волана нямаше и едно копче...

Златна каска да сложи - негърът си е негър.

Много нагъл и неуважителен индивид. Надявам се скоро Мик да сложи край на това недоразумение! Вива Шуми!

abe chovek nali black live dos e mater,tryabva da go tolerirat po vsyakakuv nachin .

na Botas ne mu razreshavat da bude konkurent.

Chefo77

Ако визираш Хил и Хакинен - заслужиха си ги титлите. Виж, Вилньов малко странен, ама пък шампион.

Тази каска не е от 91-вата му победа. Това е каска с която е карал в Мерцедес, а Шумахер няма победа в този период.

казваш значи - "опит, не опит" като малките деца.

Тъмния плъх го добутаха до тук. Но е на светлинни години от великия Шумахер. Този просто е един нищожен плъх

Никой не те харесва, Хамилтън. Никой.