17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мога да разбера света че е против тази безумна война обединен. Мога да разбера руснаците и васалните режими на Путин ... там има къде лоялност къде страх. Не мога да разбера българските мекерета.

Какво му е обединеното като се разграничиха от руските параолимпийци???

Мога да разбера и китайците които потриват ръце гледайки как русия и запада ще скапят икономиките си.

Спортът загуби истинската си стойност. Стана скучен, излишен, нагласен и безсмислен.

Отдавна е казано, пише го и в библията, жълтата раса ще владее целия свят. И по всичко личи, че ще се сбъдне.

Наш Вова не случи на свят. Друг въпрос е, че не случи и на родина, но това скоро ще се промени.

колкото и да блокирате коментари,не можете да блокирате хората да мислят и да изразяват собствено мнение,различно от "правата линия на партията".!.за вас

Това е край на съществуващите свеговни и европейски спортни федерации. Ще сеформират на две страни: източни и западни международни федерации. На изток ще е по- голямата част от човечеството- на 5,5 милиарда. На англо-саксонския свят щеостане да си правят домашни олимпияди. Впрочем, към източната спортнасистема много вероятно е да севключат южно-американците и африканците. Toghether - стана "No more together"

Утре ще гледаме финала на евразийското по футбол между Русия и Беларус. Очертава се драматична битка.

Безпрецедентно двуличен.

Подмолна сила промива мозъци на Запад, владее медии, облъчва. Лансира истанбулски конвенции, блм-та, метооо, толеранции към онези. Гледали ли сте скоро холивудски филм? Хареса ли ви? Бизнесите страхливо пригласят сакън да не загубят кинти. И назначават по квоти жени, джендъри, тъмнозелени. Е как спорта ще остане на заден план в хибридната пропагандна война срещу Русия. Дали протестираха футболистите срещу убитите за 8г над 14 хиляди деца и жени в Донбас? Не, не са и чували, даже Шолц каза че му е смешно. Подкрепяйте фашистка Украина, Русия ще я размаже с или без вашето лицемерно мнение.

стана подвластен на политическите пари на евреите и стана скучен след строшените проби на краварските спортисти от чистачката,и сега гледаме третополови тенисисти и всякаква друга сволоч от кравария само не и мъже и жени

Мужиците ще оставят бандерлюги, да могат след ,,това,, да подхванат панове, маджари, ръмъняци. Дупе да им е яко. А и ще видим Спорта ..след това

..ха..ха..Смяхх..! ..ха..ха..

След кончината на Гунди - спорт НЕМА! И хич не ме интересува. ..Само кръчмата ..с добро мезе.

Дал Господ! Амин!

..на задничето ти. Подмий го!?

Аз съм със сестра ти!

Ма ,,мого разбираш,, бе! Ка го прайш?

Каквото и да си говорим, тази война има такъв отзук, защото е срещу бели. Затова на никого не му пукаше толкова всеобхватно за войните в Афганистан, Сирия, Ирак и т.н.

е кво се е променило, Байерн продължава да ги прави на мармалад в ШЛ

Политиката вече официално е замесена спорта ! В продължение на 8 години никой не обели и дума за действията на бандерастите в Донбас ! 55 години никой нищо не направи за палестинците, въпреки че Израел не е спазил нито една резолюция на ООН ! Ама сега изведнъж се разчувстваха за бандерастите !!

Коя е тая кръчма с добромезе да долазим и ние?

Тая мастия специално го прави с духане. спартачето е най-добрия швестер измежду платените гейберасти. дава и отзад.

Обединен но около СПОРТА а около политиката и то едностранно. Спорта е СПОРТ не е политика. Наяко май са забравили олимпийският девиз.

Обединен в омразата си към руснаците. Тоя изпълнил ги нямаше заради Ирак и тн.т

Искаш да кажеш, спортът е допинг и пропаганда, но не е политика.... Тия маймунски кремльски номера вече НЕ МИНАВАТ!!!

Жужака ли? Ти ли? Еее, хаирлия да е!