17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що не коментирате, бе. Няма ли разбирачи. Или нямате думи.

На този толуп маската му стои като на силиконка банският. Егати свинската глава. За разкош, отдолу е и той с гнесна рехава брада. За тези няма ли барем някакъв dress code? Боко редовно годи с четина, Банов изглежда от гнусно, по-гнусно, сега и този дебелак се е пуснал по лицеви косми, щото това трудно ще мине за брада... Добре поне, че калниките в кабинета са представителни - Захариева няма вкус на обличане за 5 ст., а Ангелкова е мани-мани.

Лошо предложение! То по магазините тоалетна хартия бол!

И къде ще си ги наврат феновете тези акции?! Пълен смях!!!

Стажант-куриера да занесял акциите в друга балканска столица.ТОЧНО.Абе до кога ще го гледаме този смешник Диков.Нито като спортист-скиор беше нещо/все го надуваха журналистите,в противовес на Попангелов/,нито е журналист,нито човек,едно ...нищо.

Тоест да дадат ФК Левски на феновете, тоест да дадат 30 милиона дълг на обикновените хора?

Това започва да прилича на ИЗМАМА... Левски е една фирма за ритане на топка, както и ЦСКА..

Ти тимаджийска подлого, цеките и царя слънце ЩЕ ГОРИТЕ В СИНИЯ АД.

отбори от сбирщина на спънати бели и черни коне. Само гледат как Локо ПД,Ботев Пд.,Славия,Берое,Черно море имат юношески и младежки школи и вадят перспективни футболисти. Половината мафиоти и мошеници от София се изредиха да"спасяват" "отборите на народа" ЧСКА и Левски. ЗАКРИВАЙ.

Крием се зад този дебел дънер?

Нищо с топки е по добре от нещо, без!

Божков ги подарява на Борисов, а той да си ги дава на който трябва.

Те го разследват, че не е внасял данъци с години, той се прави на интересен, като дава акциите на премиер. Борисов си има трески за дялане колкото си щеш, ама и това с акциите е цирк. Божков какво иска - да привлече внимание и съчувствие ли? Той си е мръсна гад.

Берлускони беше премиер и собственик на "Милан".Къде му е проблема на Бойко

Надолу "О" да бъде четено "ре" при желание. Спас Русев пОдава на Стоян Кръстев. Кръстев пОдава на Васил Божков. Божков към Георги Попов. Георги Попов стоварва на Бойко Борисов. Какво да очакваме от Борисов? Може би пас към Делян Пеевски? Пеевски се оглежда. Оглежда се. Как да се възползва от ситуацията? С неговата физика и находчив стил на игра как да осребри ситуацията? Пеевски пРодава. Продава стадиона. ПРодава отбора. ПРодава клуба. ПРодава и Борисов дори !

Ще видим ли задна ножица... КАКВО ПАДАНЕ!

Не виждам проблем да ги вземе и утре да ги джироса на националния фен-клуб.За един ден да са негови нищо няма да му стане

Какво виждом !? "Матроса" в ролята на Матросов ! Ти да видиш !?

Риторика ли ще правиш ? Баце е загърбил поне 100 проблема, та Левски ли ?

Ама първо беше собственик а след това стана примиер, има малка разлика.

Имаме сделка - внасяш 100 милиона данъци и ни лук ял ни лук мирисал. Да ама арабинът е развъртял малко бизнесът и печели луди пари щом както твърди, че само 50 млн е дал миналата година за Левски, а и да не се заблуждаваме - футболните клубове са една образцова машина за укриване на данъци в целия свят. И изведнъж се оказва, че дължи над 700 млн по данни на народа ...Опа я да видим какво става? Ще плащаш ли за да те оставим да си въртиш бизнеса, или ще ставаш арабин? Гледайте си работа ставам арабин - и той стана арабин...

Смех, феновете били голяма сила! Ми да извадят по 100 лева и да вземат акциите, или там каквото има, или да спасят клуба. На кукуво лято. Тоя клуб има едната му емблема, местото в първа лига и ,ама разбира се и невероятната история, за която в момента като гледам никой не дава пукната пара. И яко задължения, преди всичко към държавата и "доброжелатели" на клуба. Куче влачи ,диря нема.

Калев,поговори малко със себеси!Стига се правил на велик.Нали знаеш кой си!

Ами ББ да ги джиросва и... готово.

Падение направо... Говеда, кво стана?

Да, наистина трябва да отидат при феновете и дано могат да се организират да ги управляват добре, както правят много световни клубове!

Хм, карантина ли ...? Министъра без маска на закрито обществено място, а журналистите са се скупчили направо един връз друг...

това не променя факта, че едновременно беше и министър-председател и собственик (притежател на акции) на Милан, нали? Разберете го най-накрая, че собственик не винаги е и управител, ръководител, дори обратното - особено при акционерните дружества. И затова няма пречки Борисов да притежава акции от ПФК"Левски"

Според мен ситуацията е супер за ББ. От седмици говори, че иска да спасява "Левски". Сега има възможност да го направи. Ясно е, че няма той да остане собственик, но може да се заеме да намери правилния човек или да ги даде на феновете, ако така прецени. Ама май бяга от отговорност нали?

Той се пусна брада и получи разрешение от РЗИ да замести маската.

Кралев,Кралев тикво тъпа Боко сам си го вкара с голямата устаб.Я светни народа кой каза-Ще помогнем на Левски,ако се смени собственика.Аз не съм дрънкал такива глупости.

Боко Тиквата пълни гушите с държавни пари на пловдивските отбори,на Берое и ЦСКА а сега подви опашка.

Това е лъжа......ББ може да бъде собственик на Левски законно ако има желание обаче. Нали искаше да се смени собственика. Ето смени се.