17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може толкова български дегенерати (напълно духовно деградирали същества) да има??? От толкова години гледане на биатлон сякаш го познавах Ханеволд. Не беше от бързите биатлонисти, но стреляше точно и помагаше много на щефетата. Ама недоносчетата с нечовешките си коментаторчета тук как да знаят, след като си нямат представа нито от спорта биатлон, нито знаят за кого става дума. Дай им само да храчат отрова. Срам ме е от вас! Бог да го прости Халвард!

като не го фанеш да друса по трасето го пращаш да мре на 50. логично е некак си.

Отмъщението на зобта.

с тая астма да се чуди човек как ги е докарал до 49. Аз съм на 45 и точно "лекарствата за астма" ме спряха от влизане в професионалния спорт или по-точно категоричния ми отказ да започна да ги пия. Показаха ми вратата и ми казаха, че съм "безперспективен". Добре, че акъла ми надделя над амбицията в онзи далечен момент.

Хората са казали че спорта не е за всеки ?Но кой да слуша?

Астматиците започнаха да умират все по-млади. Като нищо утре ще пишат за братята УЙлямс, че и те са спрели да дишат.

Време е вече не само на кутиите с цигари да пише : "ПУШЕНЕТО УБИВА" ,ами и на екипите на всички спортисти : "СПОРТЪТ (за пари) УБИВА" ! И без това отдавна няма истински ЧИСТ спорт ! Всичко е комерсиализирано !

Ми свиквайте, погледнете статиите на Дир-а и ще видите що спортисти измряха за последните 10-на дни...

Големите всичкоразбирачи в дир-ника са както винаги наясно по всеки въпрос и тях световната конспирация не може да ги заблуди. Щом са рекли, че е допинг, значи е допинг. Слава Богу, че на тях това не може да им се случи - със сигурност не са обличали спортен екип от както са били в 11-ти клас (защо да си рискуват шкембетата, отгледани с толкова въргаляне на канапето пред телевизора). Друго си е да пукнеш от преяждане и препиване, както се случва с маса нашенски чички на същата възраст. Само дето никой няма да забележи, че са освободили Земята от безсмисленото си пребиваване на нея.

Що за идиотски коментар? Че има проблем в спорта, има! И какво - да не коментира ли? Да се правим, че всичко е цветя и рози и всички се грижат за благото на човечеството! И парите и алчността не съществуват, така ли?

Каква астма, ве идиоти! Ей, кажете, ве! Какво е станало! А! От допинг не се умира след като си спрял, умира се по време на състезание,

ама верно ли? Даъ ти кажем: когат тоз е спортувал на мода са били анаболните стероиди. Които ускоряват растежа на клеткита и ти прават "спортно сърце". Дори да махнеш стереото и да правиш умерени натоварвания - сърцето е увредено /разширено/ и вероятността да се запушии да спре е в ПЪТИ по-голяма. Затва си треве или операциа, или незимане. И това - тогава. Съвременната дизайнерска дрога просто ти имитира циклите в организма и ги забавя/забързва за целите на спортиста. тоест е в десетки пъти по-опасна от стероидите. ше ПУКЯСВАТ. МАСОВО, ПРИАТНО И СКОРО. Картинката в тв-то се заплаща.

И толкова години,да не го хванат на допингконтрола !

Те всички ски бегачи и биатлонисти от Норвегия са официално астматици и за тях има изключения при допинг контрола

Руснаците не остават по-назад с броя на асматиците в биатлона и ски бягането:))

руснаците нямат нито един състезател астматик. Забраниха мелдония отсвириха Шарапова... и пак го разрешиха.

Пичкането с допингиращи препарати не прощава. Бог да го прости!

Ех тази астма, язък за момчето! Ако беше взимал допинг разбирам, ама то от астма да си иде, тц...

Горкия астматик.

астма?

Синтетична...